Antena Meniu Search
x

Atacatorul din Braila a fost filmat cu o fată, cu puţin timp inainte să comită atentatul de la Brăila (Video)

Marius Parfenie, tânărul brăilean venit în vacanţă de la muncă, din Anglia, a comis un atac greu de imaginat. Atacul lui Parfenie a fost catalogat ca fiind la limita atentatelor teroriste, de autorităţi.

Marius Parfenie s-a distrat în discoteca inainte de atac
Marius Parfenie a fost in club cu o fata inainte de atacul de la mall - Observator.tv

Marius Parfenie, tânărul brăilean venit în vacanţă de la muncă, din Anglia, a comis un atac greu de imaginat. Atacul lui Parfenie a fost catalogat ca fiind la limita atentatelor teroriste, de autorităţi.

Potrivit motivării de arestare preventivă, în ziua respectivă, Marius Parfenie şi-ar fi propus să ucidă cât mai multe persoane cu putinţă, el scriind chiar mai multe bilete în acest sens, prin care şi-ar fi motivat gestul.

Marius Parfenie a furat o maşină, după ce l-a înjunghiat pe proprietar, folosit maşina în mod clar ca mijloc prin care să-şi ducă la bun sfârşit acţiunea criminală, constând în uciderea a cât mai multor persoane, cu putinţă, iar la urmă, să se sinucidă, eventual, dacă nu va fi doborât de organele de poliţie, aşa după Marius Parfenie a şi declarat în faţa organului de urmărire penală.

Totuşi, înainte de a comite aceste gesturi fără sens pentru majoritate, Marius Parfenie a mers la un club cu manele, însoţit de o domnişoară şi de unchiul său. El a venit cu un taxi.

Pe acelaşi subiect

În club, tânărul Parfenie s-a distrat, a băut şi a dansat, însă gesturile sale, înregistrate de camera de supraveghere a clubului, au acum altă importanţă.

Pe imagini se poate vedea cum Marius Parfenie este foarte agitat, îşi foloseşte excesiv telefonul, se scarpină, se mişcă de pe un picior pe altul, nu are stare, dar nu dansează.

Abia spre finalul filmării, el poate fi observat cum se sărută cu domnişoara care îl acompaniază şi dansează puţin cu aceasta. El părăseşte clubul, însoţit de aceleaşi persoane cu care a venit.

În scurt timp, va comite un atac deosebit de violent, care va cutremura România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Atacatorul din Braila a fost filmat cu o fată, cu puţin timp inainte să comită atentatul de la Brăila (Video)