Antena Meniu Search
x

Video Atac de o cruzime fără margini, în plină zi, pe o stradă din Drobeta. După ce şi-a lăsat victima într-o baltă de sânge, făptaşul s-a făcut nevăzut

Reglare de conturi sângeroasă! Un bărbat din Drobeta Turnu Severin a fost bătut ziua în amiaza mare, în plină stradă. După ce şi-a lăsat victima într-o baltă de sânge, făptaşul s-a făcut nevăzut. Trecătorii l-au găsit pe bărbat inconştient şi au dat imediat alarma. Însă, la sosirea salvatorilor, cel care avea nevoie de ajutor s-a transformat din victimă în agresor. După ce s-au chinuit zeci de minute să îl liniştească, individul a fost transportat la spital. Atenţie, urmează detalii cu un puternic impact emoţional! 

de Redactia Observator

la 08.02.2024, 13:18

Vezi și

Atacul, de o cruzime fără margini, a avut loc în plină zi pe o stradă intens circulată din Drobeta Turnu Severin. Victima, un bărbat de 68 de ani, ieşise la o plimbare. La un moment dat însă, când a vrut să traverseze o trecere de pietoni, un individ a venit în fugă şi l-a trântit la pământ. A urmat o ploaie de lovituri. Când a considerat că adversarul său a primit pedeapsa meritată, agresorul a dat bir cu fugiţii. Un trecător a dat peste bărbatul inconştient şi a sunat imediat la 112. 

Gabriela Ciocioană, purtător de cuvânt IPJ Mehedinți: O persoană de sex masculin este căzută pe partea carosabilă. 

Victima i-a atacat pe salvatori

Până la sosirea medicilor, victima a reuşit să se trezească. Deşi în agonie, bărbatul i-a atacat chiar pe cei care voiau să-i salveze viaţa.

Pe acelaşi subiect

Cornelia Bernardi, medic SAJ Mehedinţi: A fost un pacient foarte agresiv, agitat psihomotor. Agitaţia era extremă. Nu a dorit absolut nimic, nicio monitorizare, nici aplicare de guler cervical.

Într-un final, echipajul medical a reuşit să îl urce pe bărbat în ambulanţă. Însă, când a fost întrebat despre incident, autorităţile s-au lovit de o tăcere deplină. 

Gabriela Ciocioană, purtător de cuvânt IPJ Mehedinți: Victima a fost transportată la o unitate medicală, refuzând să ofere detalii poliţiştilor despre cele întâmplate.

După ce a refuzat să vorbească despre cele întâmplate, poliţişti au ajuns la concluzia că bărbatul a fost victima unei reglări de conturi. Ulterior a fost deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Atac de o cruzime fără margini, în plină zi, pe o stradă din Drobeta. După ce şi-a lăsat victima într-o baltă de sânge, făptaşul s-a făcut nevăzut