Antena Meniu Search
x

Familie din Călărași, incendiată de un fost pușcăriaș. Bărbatul și-a ars fosta iubită, după care s-a otrăvit

O familie din Călăraşi a fost incendiată în propria casă de un recidivist periculos. Anchetatorii spun că bărbatul a folosit cocktailuri Molotov, pe care le-a confecţionat singur. După atac, individul - care a fost închis în trecut pentru crimă - şi-a pus capăt zilelor.

de Redactia Observator

la 01.03.2019, 19:42

Vezi și

O familie din Călăraşi a fost incendiată în propria casă de un recidivist periculos. Anchetatorii spun că bărbatul a folosit cocktailuri Molotov, pe care le-a confecţionat singur. După atac, individul - care a fost închis în trecut pentru crimă - şi-a pus capăt zilelor. Cele două victime sunt în stare critică. Potrivit unor surse, bărbatul a atacat din gelozie. Atenţie, imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional. 

Rănit grav, bărbatul a reuşit să iasă singur din foc. Iubita lui a fost preluată de medici în stare critică. Are arsuri pe aproape toată suprafaţa corpului.

Atacul înfiorător a fost pus la cale de un fost deținut în vârstă de 52 de ani. Cu puţin timp înainte de miezul nopţii, bărbatul a incendiat casa din comuna Ştefan Vodă, din Călăraşi, în care cuplul dormea.

Barbatul a intrat în curtea celor doi hotărât să le facă rău. A adus două sticle în care avea cârpe îmbibate în combustibil inflamabil și le-a aruncat pe geamurile casei. Ar fi rămas câteva minute în curte și apoi a fugit spre casa lui.

Un alt vecin a dat alarma şi a încercat să stingă flăcările.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ore critice pentru femeia arsă

Sunt ore critice pentru femeia incendiată. Medicii spun că are arsuri pe 85% din suprafaţa corpului şi niciun spital nu îşi asumă transferul ei.

Surse din anchetă vorbesc despre o răzbunare. Femeia incendiată este fosta iubită a atacatorului. L-ar fi părăsit chiar pentru actualul iubit, iar de atunci, a fost ameninţată în repetate rânduri. După tentativa de omor, individul s-ar fi otrăvit. A fost găsit de poliţişti fără suflare.

Petre Dumitru era recidivst, cunoscut pentru violenţă

În 2003, a fost condamnat la închisoare cu executare după ce şi-a ucis în bătaie fosta parteneră. 12 ani a stat după gratii, până în 2015, când a fost eliberat pentru bună purtare. Deşi mai avea nouă ani de ispăşit.

Victimele sunt internate la Spitalul Județean de Urgență Călărași. Bărbatul are arsuri pe 35 la sută din suprafaţa corpului şi poate fi tratat acolo, spun medicii. Femeia, în schimb, are şanse mici de supravieţuire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Familie din Călărași, incendiată de un fost pușcăriaș. Bărbatul și-a ars fosta iubită, după care s-a otrăvit