Antena Meniu Search
x

Înjunghiere anunțată pe Facebook, la Iași: "Sunt încă viu, dar l-am tăiat pe ăsta destul de rău"

Imagini înfiorătoare, filmate seara trecută, în Iaşi! Un atac a fost anunţat printr-un live pe Facebook. Conflictul izbucnise tot pe reţeaua de socializare între doi tineri care şi-ar fi dat întâlnire în parcarea unui supermarket din oraş, ca să-şi regleze socotelile.

de Redactia Observator

la 17.08.2019, 10:35

Vezi și

Imagini înfiorătoare, filmate seara trecută, în Iaşi! Un atac a fost anunţat printr-un live pe Facebook. Conflictul izbucnise tot pe reţeaua de socializare între doi tineri care şi-ar fi dat întâlnire în parcarea unui supermarket din oraş, ca să-şi regleze socotelile. Unul dintre ei a ajuns la spital înjunghiat de cel care a făcut transmisiunea în direct şi care şi-a anunţat dinainte fapta. Acesta din urmă este acum în custodia poliţiei. Atenţie, imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

Individul din imagini, un tânăr de 21 de ani îşi exprimă revolta, într-un live pe Facebook, faţă de adversarul cu care îşi dăduse întâlnire în parcarea unui supermarket din Iaşi, ca să-şi regleze conturile. Scandalul dintre cei doi izbucnise tot în online.

Individul este înarmat cu un cuţit, iar în imagini se vede cum consumă alcool. Între timp, intră în conferinţă video cu un prieten. După aproape jumătate de oră, individul intră din nou live pe Facebook. Şi face un anunţ şocant.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Individul îşi înjunghiase adversarul, un tânăr de 25 de ani, după ce şi el ar fi fost lovit. Atacul a avut loc între blocuri. Agresorul şi-a lăsat victima într-o baltă de sânge şi a fugit. Conştient de fapta sa, dar aparent fără vreo remuşcare, îşi continuă confesiunea pe Facebook.

În cele din urmă a intervenit şi Poliţia.

Individul a fost dus la secţie, pentru audieri. Se pare că nu ar fi la prima abatere de acest gen. Victima sa a ajuns la spital cu mai multe leziuni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Înjunghiere anunțată pe Facebook, la Iași: "Sunt încă viu, dar l-am tăiat pe ăsta destul de rău"