Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Atac cu maceta la un cazino din Timișoara. Un tânăr de 28 de ani a ameninţat angajaţii şi a cerut toţi banii din încasări

Scene incredibile într-un cazino aflat pe strada Mareșal Averescu, aflat în zona centrală a Timişoarei. Un tânăr de 28 de ani a ameninţat oamenii cu maceta şi a cerut banii din încasări.

de Redactia Observator

la 13.12.2018 , 07:35

Atac cu maceta la un cazino din Timișoara. Un tânăr de 28 de ani a ameninţat angajaţii şi a cerut toţi banii din încasări - tion.ro

Scene incredibile într-un cazino aflat pe strada Mareșal Averescu, aflat în zona centrală a Timişoarei. Un tânăr de 28 de ani a intrat cu maceta şi a cerut banii din încasări.

Înarmat cu o macetă, băiatul el le-a cerut angajaților să îi dea toți banii din casa de marcat.

Unul dintre aceștia a avut însă prezența de spirit și a apăsat butonul de alarmă, moment în care atacatorul s-a speriat și a fugit.

Articolul continuă după reclamă

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, individul a pătruns în societatea comercială ameninţând angajaţii.

"Angajatul a apasat de indata butonul de panică, iar barbatul a fugit. La scurt timp, in urma verificarilor efectuate de catre politistii Biroului de Investigatii Criminale impreuna cu politistii Sectiei 2, a fost identificat", a anunţat IPJ Timiş.

Atacatorul avea patima jocurilor de noroc

Atât cei care se ocupă de securitatea localului cât și polițiștii au ajuns de urgență la fața locului.

În scurt timp, poliţiştii au reușit să dea de urma tânărului și l-au imobilizat, potrivit tion.ro.

După mai multe ore de audieri, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

La poliție s-a prezentat și mama tânărului, care a spus că nu își explică gestul său, mai ales că acesta are și un băiețel acasă. Ea a recunoscut însă că, de mai mult timp, fiul ei dăduse în patima jocurilor de noroc și spune că, probabil din această cauză a avut nevoie de bani.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Atac cu maceta la un cazino din Timișoara. Un tânăr de 28 de ani a ameninţat angajaţii şi a cerut toţi banii din încasări