Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bucureștenii au privit îngroziți aterizarea forțată a elicopterului militar: ”Colega mea era cât pe ce să primească o paletă în faţă”

Un elicopter militar american a aterizat forțat chiar în mijlocul intersecţiei din Piața Charles de Gaulle din București, în această dimineaţă. În momentul aterizării, elicopterul a lovit doi stâlpi de electricitate, iar unul s-a prăbuşit peste o maşină parcată. Şi o dubă a fost avariată.

de Redactia Observator

la 15.07.2021 , 13:18

Când a început să piardă altitudine, aparatul de zbor se afla într-o formație alături de alte elicoptere, deasupra Bulevardului Aviatorilor şi făceau antrenamente pentru Ziua Aviaiaţiei. Șeful Statului Major al Forțelor Aeriene a anulat ceremonia. Cazul va fi preluat de o comisie de specialişti din armata americană pentru stabilirea cauzelor incidentului.

Reacțiile martorilor care au asistat la scenele uluitoare din Capitală

”Doamne, nu am văzut în viaţa mea aşa ceva!” a reacționat un martor când a văzut scenele.  ”Doamne, eu eram aici, parcam mai încolo, am zis că nu văd bine.”, a reacționat un alt șofer. ”Doamne fereşte, dar şi pilotul bun! Poliţia era, dar nu ştia ce să facă, nu ştiau” a comentat un alt șofer. 

Vezi și

Incidentul a paralizat traficul în zonă. Reporterul Observator Alexandra Marin a relatat scenele de la înălțime:”Mă aflu pe una dintre cele mai înalte clădiri din Capitală, poziţionată chiar în mijlocul intersecţiei  şi locul din care s-a putut vedea cel mai bine. În momentul de faţă se vede că jumătate din sensul giratoriu este complet nefuncţional.”

Pe acelaşi subiect

Tragedie evitată în ultima clipă în Piața Charles de Gaulle

Îngroziţi după ce au văzut cum elicopterul pierde din altitudine, oamenii din zonă au ieşit din locuinţe şi birouri să vadă ce se întâmplă.  ”A venit pe bulevard, s-a clătinat, a luat şi firele şi eram în mașină, era desupra mea, a trecut deasupra maşinii” a povestit o martoră. ”Colega mea care are biroul pe colţ spunea că era cât pe ce să primească o paletă în faţă. A fost foarte aproape de noi. Şi am auzit cum a intrat într-un copac şi s-a auzit şi o bubuitură, bănuiesc când a lovit elicea copacul” a povestit un alt martor.

La faţa locului au ajuns poliţiştii şi militarii americani. Cazul va fi preluat de o comisie de specialişti din armata americană pentru stabilirea cauzelor incidentului. Black Hawk este o aeronavă folosită de armata Statelor Unite al Americii. În urmă cu aproape o lună, în zona Dobrogei a mai avut loc un incident asemănător în care a fost implicat un alt elicopter american. Tot în timpul unui exercițiu militar, aparatul a fost nevoit să aterizeze urgent pe un câmp.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Bucureștenii au privit îngroziți aterizarea forțată a elicopterului militar: ”Colega mea era cât pe ce să primească o paletă în faţă”