Antena Meniu Search
x

Video Sfârşit dramatic pentru doi bebeluşi din Târgu Mureş: Au murit arşi de vii în casă. Mama plecase să le ia de mâncare şi îi lăsase în grija unui frate de patru ani

Doi bebeluşi şi-au pierdut viaţa într-un incendiu. Fuseseră lăsaţi singuri în casă de mama lor. Femeia ar fi plecat la cumpărături şi i-a lăsat doar cu fratele mai mare, de numai patru ani. Băiatul a reuşit să fugă, însă până să poată interveni vecinii, flăcările, care ar fi pornit de la soba aprinsă, au cuprins toată casa. Urmează imagini şi detalii cu un puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 31.10.2021, 08:58

Vezi și

Doi din cei patru copii ai unei femei de 20 de ani şi-au pierdut viaţa în incendiul care a cuprins casa dintr-un cartier mărginaş din Târgu Mureş. Fiul cel mare, de cinci ani, era plecat cu tatăl când s-a petrecut nenorocirea.  

Reporter-Tată: Ce-aţi auzit că s-a întâmplat?

Au zis că au ars copii în casă.

Reporter-Vecini: Unde au fost copii?

Pe acelaşi subiect

Înăuntru, în casă! Că a făcut foc şi copiii au fost într-un pat! Unul atâta! Câte luni are. Patru-cinci luni, patru luni, unul.

Reporter-Bătrână: Mama lor s-a dus după mâncare, să ia mâncare la ei, nu era în casă.

Şi i-a lăsat aşa, pe copii singuri?

Păi, i-a lăsat în casă cu ăla mare.

Au murit arşi de vii

Copilul cel mare, adică un băiat de numai patru ani. Micuţul a reuşit să fugă când au izbucnit flăcările. Se pare că jarul din sobă ar fi căzut pe jos.

Vecina: Copilul a ieşit afară când a văzut focul. Dar ceilalţi doi au rămas în casă. Mama n-a mai putut să facă nimic.

Vecinii au încercat să intre în casă după bebeluşi, dar flăcările erau deja prea mari.

Vecina: N-am putut să scoatem fiincă focul era la ușă. Nu am putut să intrăm, am aruncat cu găleți de apa. 

Maior Mihai Gagyi, comandant detașament pompieri Târgu Mureș: Ajunşi la locul intervenţiei am constatat că incendiul se manifesta generalizat la întreaga construcţie, aproximativ 20 mp.  

Alin Moldovan, Upu smurd Târgu Mureș: Din păcate, s-au găsit două victime decedate, doi copii minori, unul în vârstă de trei luni și celălalt în vârstă de un an și 3-4 luni. 

Criminaliştii aşteaptă acum raportul medicilor legişti pentru a lua măsurile care se impun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Sfârşit dramatic pentru doi bebeluşi din Târgu Mureş: Au murit arşi de vii în casă. Mama plecase să le ia de mâncare şi îi lăsase în grija unui frate de patru ani