Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Au fost prinşi indivizii care au furat peste 20.000 de lei din maşina unui tânăr mort într-un accident, în Gorj

Trei bărbaţi au fost reţinuţi şi ulterior plasaţi sub control judiciar pentru furt calificat, după ce au sustras, din autoturismul unui tânăr decedat într-un accident în urmă cu o săptămână, peste 20.000 de lei, a precizat, luni, şeful Poliţiei Oraşului Novaci, Lucian Stroe.

de Redactia Observator

la 23.09.2024 , 13:33

Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Novaci au continuat cercetările în cauza privind sustragerea sumei de 20.600 lei din autoturismul implicat într-un accident rutier, pe raza localităţii Poienari, la data de 15 septembrie, ocazie cu care au fost identificaţi trei bărbaţi de 25, 30 şi 31 de ani, doi din judeţul Dâmboviţa şi unul din oraşul Tismana, şi o femeie de 33 de ani, din comuna Mătăsari, bănuiţi de săvârşirea faptei.

Tatăl victimei a fost cel care a depus plângere cu privire la furtul banilor din autoturism. "În urma continuării cercetărilor, poliţiştii din Novaci i-au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj pe cei trei bărbaţi, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. De asemenea, suma de 20.600 lei a fost recuperată, în totalitate, şi înapoiată persoanei vătămate. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt", a menţionat Lucian Stroe. Cei trei suspecţi au fost plasaţi sub control judiciar.

Jefuit după moarte

Vezi și

Pe 15 septembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Novaci au fost sesizaţi prin plângere de un bărbat de 48 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, în cursul nopţii, fiul său, de 20 de ani, a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu decesul acestuia, iar imediat după producerea evenimentului rutier din autoturism ar fi fost sustrasă suma de 20.600 lei de către persoane necunoscute.

Accidentul a avut loc în noaptea de 14 spre 15 septembrie, pe DN 67 Poienari. Tânărul, care se deplasa din direcţia Târgu Jiu către Râmnicu Vâlcea, ar fi pierdut controlul volanului şi ar fi intrat în coliziune cu un copac ce se afla pe partea stângă a sensului de mers. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Au fost prinşi indivizii care au furat peste 20.000 de lei din maşina unui tânăr mort într-un accident, în Gorj