Antena Meniu Search
x

Video Au ieşit la bătaie după ce s-au certat pe TikTok: Tânăr de 20 de ani, bătut şi lovit cu un cuţit în cap de către doi băieţi de 15 şi 16 ani, în Giurgiu

Un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost bătut şi lovit cu un cuţit în cap de către doi minori, de 15 şi, respectiv, 16 ani, în orașul Bolintin Vale. Cei trei ar fi avut un conflict pe reţeaua de socializare TikTok în urmă cu câteva zile. Ieri, în jurul prânzului, cei doi minori l-au agresat pe tânăr, lovindu-l cu pumnii și picioarele. Poliţiştii i-au arestat preventiv pe agresori, pentru 30 de zile. 

De Redactia Observator la 30.11.2022, 15:50
Vezi și

Tânărul de 20 de ani a fost agresat fizic de către cei doi minori ieri, în jurul orei 13.15. Mătuşa acestuia a fost ea care a făcut sesizare la 112, după ce a văzut că nepotul să a fost lovit cu un cuţit în zona capului, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu. 

Din primele cercetări, tânărul s-ar fi certat cu băieţii de 15 şi, respectiv, 16 ani, în spaţiul online, mai exact pe reţeaua de socializare TikTok. 

IPJ Giurgiu a transmis că cei doi minori au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe, instanţa de judecată dispunând arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Minorii au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile

Pe acelaşi subiect

"La data de 29 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Oraș Bolintin Vale au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, de 45 de ani, din orașul Bolintin Vale, cu privire la faptul că nepotul său, de 20 de ani, ar fi fost lovit cu un cuțit în zona capului.

În baza sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii, care au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă.

Din primele cercetări, a reieșit faptul că, în urmă cu câteva zile, tânărul, de 20 de ani, ar fi avut un conflict, în spațiul online, cu doi minori, de 15 ani, respectiv 16 ani, iar la data de 29 noiembrie a.c., ora 13.15, cei doi minori l-ar fi agresat fizic, lovindu-l cu pumnii și picioarele, în zona corpului și a feței, fiindu-i provocate leziuni.

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, cei doi minori, de 15 și 16 ani au fost reținuți, pentru 24 de ore, fiind bănuiți de săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe, iar astăzi, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile", a transmis IPJ Giurgiu. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Au ieşit la bătaie după ce s-au certat pe TikTok: Tânăr de 20 de ani, bătut şi lovit cu un cuţit în cap de către doi băieţi de 15 şi 16 ani, în Giurgiu