Antena Meniu Search
x

Un Audi a intrat cu 140 de km/oră într-un taxi, apoi s-a înfipt în bloc. Impact devastator în Satu Mare (Video)

Accident groaznic, în această dimineaţă, în Satu Mare. Un Audi a intrat cu 140 de kilometri la oră într-un taximetru, în urma impactului bolidul intrând într-un bloc.

de Redactia Observator

la 14.05.2019, 11:15

Un Audi a intrat cu 140 de km/oră într-un taxi, apoi s-a înfipt în bloc. Impact devastator în Satu Mare Vezi și

Accident groaznic, în această dimineaţă, în Satu Mare. Un Audi a intrat cu 140 de kilometri la oră într-un taximetru, în urma impactului bolidul intrând într-un bloc.

S-a întâmplat pe Bulevardul Lucian Blaga din municipiul Satu Mare.

În accident au fost implicate trei maşini. În urma coliziunii, două dintre ele au rămas pe partea carosabilă, cea de-a treia ajungând pe trotuar şi intrând într-un bloc.

Din primele informaţii, un taximetrist de 56 de ani ar fi încercat să vireze de pe Bulevardul Lucian Blaga înspre strada Ambudului, fără să acorde prioritate unui autoturism condus regulamentar pe Bulevardul Lucian Blaga, de un tânăr în vârstă de 20 de ani.

După impact, taximetrul a ricoșat într-o autoutilitară, condusă de un bărbat de 37 de ani.

Două persoane au fost rănite în urma accidentului.

Impactul a fost atât de puternic, încât taximetrului i-a sărit motorul direct pe asfalt.

Martorii spun că dacă taximetrul nu ar fi intrat în coliziune cu autoutilitara, acesta se oprea într-o stație de autobuz, plină cu oameni.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale de prim-ajutor de la Serviciul Județean de Ambulanță și SMURD, dar și echipajul de descarcerare de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Satu Mare.

Taximetristul și tânărul de 20 de ani – care a și rămas încarcerat, au fost preluați și duși la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare.

Polițiștii se află la fața locului și au demarat o anchetă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un Audi a intrat cu 140 de km/oră într-un taxi, apoi s-a înfipt în bloc. Impact devastator în Satu Mare (Video)