Antena Meniu Search
x

Galerie foto Autobasculantă încărcată cu sare, impact frontal înfiorător pe DN1, în Cluj. O femeie a murit pe loc

Tragedie, marți după-amiază, pe un drum național din judeţul Cluj. O femeie de 59 de ani a murit, iar un bărbat este în stare critică, după ce o autobasculantă plină cu sare s-a ciocnit frontal cu o mașină. Accidentul s-a produs pe DN1 Cluj-Napoca – Oradea, în localitatea Izvoru Crișului.

de Redactia Observator

la 29.11.2022, 15:05

Vezi și

Din primele informații, o autobasculantă încărcată cu sare și un autoturism au fost implicate într-un accident teribil, în această după-amiază, pe DN1, în zona comunei Izvoru Crișului.

"Pompierii lucrează pentru descarcerarea unei femei de aproximativ 59 de ani. Un alt bărbat primește îngrijiri medicale din partea echipajului SAJ. Se deplasează în sprijin echipajul SMURD de terapie intensivă de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca și încă o ambulanță SMURD de la Garda Aghireșu. La misiune mai iau parte două autospeciale cu modul de descarcerare", a transmis ISU Cluj.

O femeie a murit în accidentul din Cluj

Ulterior, pompierii au anunțat că femeia extrasă din mașina puternic avariată prezenta leziuni incompatibile cu viața, medicul de la SAJ fiind nevoit să declare decesul. Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, traficul rutier se desfășoară pe un singur sens, alternativ. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Autobasculantă încărcată cu sare, impact frontal înfiorător pe DN1, în Cluj. O femeie a murit pe loc