Antena Meniu Search
x

Autobuz nou pe străzile din Bucureşti, inundat cu apă fierbinte în timp ce transporta călători

Noi probleme pentru autobuzele abia intrate în circulaţie pe străzile din Bucureşti. Un călător a filmat momentul în care unul dintre ele este inundat cu apă fierbinte, după o defecţiune la sistemul de încălzire.

Vezi și

Noi probleme pentru autobuzele abia intrate în circulaţie pe străzile din Bucureşti. Un călător a filmat momentul în care unul dintre ele este inundat cu apă fierbinte, după o defecţiune la sistemul de încălzire.

Şoferul a tras imediat pe dreapta, iar pasagerii au fost evacuaţi. Într-un răspuns pentru Observator, Societatea de Transport Bucureşti a transmis că autobuzul a fost retras din circulaţie şi va fi reparat pe cheltuiala producătorului.

Incidentul a avut loc în autobuzul care circulă pe ruta Piaţa Unirii - Aeroportul Otopeni. Chiar în timpul cursei, în apropierea Arcului de Triumf, din grilajul de sub scaune a început să curgă cu presiune apă caldă. În doar câteva secunde, vehiculul a fost inundat.

"Are saună, mă! E cu SPA", este reacţia unuia dintre călători.

Totul a pornit de la o defecţiune la sistemul de încălzire. Un furtun al instalaţiei s-ar fi spart. Şoferul a tras pe dreapta, iar oamenii au fost evacuaţi. 

Într-un răspuns pentru Observator, Societatea de Transport Bucureşti a transmis că autobuzul a fost retras din circulaţie şi trimis la service, unde va fi reparat pe cheltuiala producătorului. Termenul de garanţie este de 8 ani de la livrare. 

"Autobuzul a fost retras imediat din circulaţie şi trimis către service. Autobuzele sunt în termenul de garanție, care este, în conformitate cu prevederile contractuale, de 8 ani de la livrare.", a transmis Societatea de Transport Bucureşti.

Tot în această dimineaţă, o altă filmare cu un autobuz care s-a defectat pe traseu a apărut pe Internet. Vehiculul s-a oprit chiar pe banda a doua de circulaţie şi a îngreunat traficul din zonă. 

Până acum, în Bucureşti au ajuns 40 de noi autobuze, produse de o companie turcească. 

Tot din Turcia provin şi cele 105 autobuze din Braşov, pentru care autorităţile au accesat un împrumut de 25 de milioane de euro. 

La Braşov, noile autobuze vor fi scoase pe traseu începând cu luna ianuarie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Autobuz nou pe străzile din Bucureşti, inundat cu apă fierbinte în timp ce transporta călători