Antena Meniu Search
x

Dubla crimă de la Satu Mare, comisă de doi bărbaţi din Ungaria care vindeau plăpumi (Video)

O dublă crimă a cutremurat comunitatea din Bârsău, Satu Mare. Două femei au fost găsite moarte în casa uneia dintre ele, de către o vecină care venea în vizită.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 10.12.2019, 21:46

Vezi și

O dublă crimă a cutremurat comunitatea din Bârsău, Satu Mare. Două femei au fost găsite moarte în casa uneia dintre ele, de către o vecină care venea în vizită.

Principalii suspecţi au fost deja prinşi de poliţişti şi se pare că sunt doi bărbaţi din Debrecen, Ungaria, care veniseră în România să vândă plăpumi. La un moment dat, în timp ce se aflau în casa femeii, s-au hotărât să le jefuiască, iar de la jaf la crimă nu a fost decât un pas.

Două femei ucise la Satu Mare de vânzătorii de plăpumi

O dublă crimă a avut loc la Bârsău, în Satu Mare. Două femei au fost găsite moartă în casă, cu urme de violenţe pe corp. O vecină a dat alarma, iar poliţiştii s-au pus imediat în mişcare pentru identificarea autorilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aceştia au fost prinşi în scurt timp şi ar fi doi bărbați de etnie romă din zona Debrecen, Ungaria. Unul dintre bărbați are 39 de ani, iar celălalt are 59 de ani, iar cei doi au fost deja duși la locul faptei pentru o reconstituire. Potrivit presasm.ro, cei doi ar fi venit în zonă pentru a vinde plăpumi, acesta ar fi și pretextul sub care au reușit să intre în casa femeii.

Trupurile neînsufleţite ale femeilor au fost duse la IML pentru efectuarea autopsiei, iar autorii sunt în continuare audiaţi în legătură cu fapta lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Dubla crimă de la Satu Mare, comisă de doi bărbaţi din Ungaria care vindeau plăpumi (Video)