Antena Meniu Search
x

Video Autorităţile au lansat licitația pentru construirea Centurii Comarnic: Șoseaua are aproape 6 kilometri și costă 250 de milioane lei. Cât vor dura lucrările

Aglomeraţia de pe Valea Prahovei ar putea fi rezolvată! Cel puţin asta promit autorităţile care au lansat o licitaţie pentru construirea Centurii Comarnic. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 25.12.2022, 10:24

Vezi și

Lungimea totală potrivită proiectului este de 5,8 kilometri. Proiectul ar urma să fie implementat în 23 de luni, 20 de luni fiind pentru execuţie. Costurile proiectului sunt de aproximativ 250 de milioane de lei. Şoseaua ocolitoare a staţiunii Comarnic ar trebui să fie construită la vest de DN1 şi între DN1 şi albia râului Prahova.

Drumul ar urma să rezolve o problemă foarte mare de trafic, asta pentru că venind din spre Ploiești, în spre Brașov, Comarnic este unul din primele locuri care se aglomerează.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Autorităţile au lansat licitația pentru construirea Centurii Comarnic: Șoseaua are aproape 6 kilometri și costă 250 de milioane lei. Cât vor dura lucrările