Antena Meniu Search
x
LIVE

Autorităţile iau măsuri împotriva discriminării la serviciu. Instituțiile din țară vor avea un ghid anti-hărțuire care să-i ajute pe angajaţi

Autorităţile iau, în sfârşit, măsuri concrete împotriva discriminării la serviciu, discriminare căreia îi cad victime mai ales femeile. Cele mai multe dintre ele cu salarii mai mici şi poziţii inferioare în cadrul companiilor, decât colegii bărbaţi, potrivit studiilor oficiale.

De Redactia Observator la 15.03.2023, 13:41
Vezi și

Este vorba despre implementarea în toate instituţiile de stat şi private a unui ghid privind hărţuirea morală şi sexuală la locul de muncă.

Documentul prezintă o serie de explicaţii şi sfaturi care să-i ajute pe angajaţi să lupte împotriva acestui tip de comportament abuziv.

Primul ghid din România pentru prevenirea și combaterea hărțuirii sexuale și morale la locul de muncă urmează să primescă ultimul aviz, apoi va intra în vigoare.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Autorităţile iau măsuri împotriva discriminării la serviciu. Instituțiile din țară vor avea un ghid anti-hărțuire care să-i ajute pe angajaţi