Meniu
Search
x

Video Autorităţile încearcă să afle ce s-a întâmplat în ultimele momente din viaţa fetiţei din Constanţa, care a avut parte de o moarte cumplită

Luată pas cu pas, dispariţia fetiţei de numai 3 ani, pare cronica unei tragedii anunţate. Familia a anunţat prea târziu dispariţia copilului care se juca nesupravegheat în apropierea casei. Poliţiştii nu au considerat necesar să emită Alerta de răpire Copil şi nici să mediatizeze cazul, ceea ce, de multe ori, ajută la mobilizarea mai rapidă şi găsirea acestuia. Există evident o anchetă în acest caz.

De Andreea Filip la 16.06.2021, 15:43
Vezi și

Bâlbâieli sunt pe toate flancurile. Primarul din comuna Saraiu nu ştie de ce nu a sunat nimeni la 112, după ce şi-au dat seama că fetiţa a dispărut. Au căutat alături de săteni şi voluntarii de la Rescue 4x4, iar autorităţile locale au sperat că o să o găsească pe cea mică cu forţe proprii.

Apoi, poliţiştii au ajuns la faţa locului, dar fără un plan bine pus la punct, spun voluntarii. Fiecare a căutat în legea lui. Au spus-o chiar cei care au venit să ajute. 

Ultimele momente din viaţa fetiţei ucisă de animale 

Oamenii din comuna Saraiu erau îngroziţi de ceea ce s-a întîmplat şi chiar a fost găsită la un moment dat de un sătean din Gârliciu, o localitate din apropiere, pentru că şi-a dat seama că trupul era înconjurat de o haită de câini.

În acest moment, anchetatorii încearcă să pună cap la cap fiecare indiciu, fiecare imagine de pe camerele de supraveghere pentru a realiza ce s-a întâmplat de fapt.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Autorităţile încearcă să afle ce s-a întâmplat în ultimele momente din viaţa fetiţei din Constanţa, care a avut parte de o moarte cumplită