Antena Meniu Search
x

Video Autoritățile verificau locuințele după o explozie dintr-un oraș bihorean, când au găsit cadavrul în putrefacţie al unui bărbat

Moarte învăluită în mister, într-un oraş din Bihor. Un bărbat a fost găsit fără suflare în casă, după o explozie în blocul în care locuia. Însă, pompierii spun că nu a murit din cauza deflagraţiei, ci era decedat de mai multă vreme. Un alt bărbat a ajuns la spital cu arsuri grave. Este proprietarul garsonierei unde a avut loc explozia.

de Redactia Observator

la 29.05.2021, 11:06

Vezi și

Era trecut de ora 17 când o explozie puternică a zguduit un bloc din oraşul Bihorean Ştei. O butelie ar fi sărit în aer, într-o garsonieră de la etajul patru. Pompierii veniţi la caz au evacuat repede locatarii. Într-unul dintre apartamente au făcut o descoperire şocantă. 

Alexandru Csilik, ISU CRIȘANA: În momentul evacuării, cu două etaje inferioare, au identificat o persoană decedată, dar nu în urmă exploziei. 

Nu se ştie când ar fi murit bărbatul care locuia singur în casă. Trupul său era în stare avansată de degradare. Vecinii spun că nu-l mai văzuseră de mai multe săptămâni, însă au crezut că este plecat. Prioritatea pompierilor a fost, însă, evacuarea celor 30 de locatari. 

''O bubuitură de am zis că este cutremur. Am fost în casă și m-am speriat, am zis că vine.''

Pe acelaşi subiect

''Am văzut, dintr-odată, că sare ceva pe geamuri, la o distanță mare, adică termopanele parcă săreau în sus și parac și ceva scânteie se vedea.''

Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri grave

Proprietarul garsonierei, în care a avut loc explozia, a fost găsit de pompieri în casă, cu arsuri grave. A fost chemat un elicopter pentru a-l duce la spital.

Hadrian Borcea, şef UPU Smurd Bihor: Pacientul prezenta arusri cam pe 5% din suprafaţa corporală, la nivelul mâinilor, deci extremităţile membrelor superioare şi calea aeriană. Este asistat ventilator şi va fi internat la terapie intensivă. 

Alte două persoane au suferit atacuri de panică şi au avut nevoie de ajutorul medicilor. 

Camelia Roșca, purtător de cuvânt ISU CRIȘANA: Pompierii militari au verificat toate garsonierele din bloc pentru a se asigura că nu există şi alte victime. În urma exploziei, au fost afectate zece apartamente.

Pompierii trebuie să stabilească acum toate circumstanţele în care a avut loc explozia. Iar medicii legişti să determine cu exactitate cum şi când şi-a pierdut viaţa bărbatul găsit într-unul dintre apartamente.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Autoritățile verificau locuințele după o explozie dintr-un oraș bihorean, când au găsit cadavrul în putrefacţie al unui bărbat