Antena Meniu Search
x

Video Avarie majoră în Capitală. 1000 de blocuri din sectoarele 1, 2, 5 și 6 rămân fără apă caldă și căldură

 Aproximativ o mie de blocuri din sectoarele 1, 2, 5 și 6 rămân fix sub avertizare meteo de ger fără apă caldă și căldură, până miercuri seara, din cauza unei avarii produse la Magistrala Grivița în zona Grozăvești din Capitală.

de Redactia Observator

la 09.01.2024, 13:32

Vezi și

În plin ger, 1.000 de blocuri din 4 sectoare ale Capitalei au rămas fără căldură şi apă caldă. De vină este o avarie la CET Sud. Avaria s-a produs pe magistrala Griviţa, pe conducta cu diametrul de 1.000 de milimetri. Au fost începute, în regim de urgenţă, manevrele de sectorizare, închidere şi golire a conductei, apoi cele de aerisire. Ulterior, vor fi efectuate sudurile pentru reparaţia avariei şi încărcarea magistralei. Furnizarea agentului termic pentru apă caldă şi încălzire va fi sistată până miercuri, ora 23:30.

 1.000 de blocuri, fără apă caldă şi încălzire pentru remedierea unei avarii pe Magistrala Griviţa

"Marți din cauza unei avarii produse la Magistrala Grivița pe Șoseaua Grozăvești, furnizarea agentului termic pentru apă caldă și încălzire va fi sistată pentru aproximativ 1000 de blocuri din Sectorul 1 și parțial din Sectoarele 2, 5 și 6, până în data de 10 ianuarie 2024, ora 23.30.

În Sectorul 2, zonele afectate sunt: Șoseaua Ștefan cel Mare și Bulevardul Lacul Tei, în Sectorul 5: Calea 13 Septembrie, Șoseaua Panduri, Spitalul Municipal, precum și strada Nicolae Filimon, Calea Griviței, Bulevardul Constructorilor și complexele studențești ”Leu” și ”Regie” din Sectorul 6 al Capitalei.

Avaria s-a produs pe magistrala Grivița, pe conducta cu diametrul de 1000mm. Au fost deja începute, în regim de urgență, manevrele de sectorizare, închidere și golire a conductei, apoi cele de aerisire. Ulterior, vor fi efectuate sudurile pentru reparația avariei și încărcarea magistralei.

Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București și echipele de intervenție lucrează în regim permanent pentru soluționarea problemelor apărute. Pe măsură ce lucrările se finalizează, punctele termice vor fi repuse în funcțiune mai repede decât termenul estimat", a anunţat Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Avarie majoră în Capitală. 1000 de blocuri din sectoarele 1, 2, 5 și 6 rămân fără apă caldă și căldură