Antena Meniu Search
x

Averea secretă a hoților care furau marfă din TIR-urile aflate în mers

Poliţiştii au descoperit averi în depozitele ţinute ascunse de hoţii antrenaţi să fure din TIR-uri. Au descins joi în casele şi în ascunzătorile suspecţilor. Au dat peste bunuri de zeci de mii de euro. Anchetatorii descoperă că reţeaua hoţilor "zburători" era bine organizată.

Vezi și

Poliţiştii au descoperit averi în depozitele ţinute ascunse de hoţii antrenaţi să fure din TIR-uri. Au descins joi în casele şi în ascunzătorile suspecţilor. Au dat peste bunuri de zeci de mii de euro. Anchetatorii descoperă că reţeaua hoţilor "zburători" era bine organizată. În timp ce unii jefuiau tiruri aflate în mers, alţii se ocupau de vânzarea  electrocasnicelor, telefoanelor şi laptopurilor.

Sute de produse furate au fost găsite de poliţişti în casele suspecţilor din Ilfov şi Ialomiţa. Anchetatorii cred au fost obţinute în urma loviturilor date în tiruri aflate în mers, de gruparea care a obţinut numele de cod... zburătorii.

Hotii furau tot ce gaseau in depozite sau in camioane. De la produse cosmetice, la baterii, haine, cele mai urmarite erau insa produsele electronice. Laptopuri sau televizoare. Aici este marfa de cateva zeci de mii de lei dar este doar o mica parte dintre bunurile furate de suspecti.

Gruparea era bine organizată, spun anchetatrii. Câţiva memnbri erau antrenaţi să golească camioanele la viteze chiar şi de 80-90 de kilometri pe oră. În timp ce alţii se ocupau de vânzarea produselor furate.

Bunurile erau vândute la preţuri chiar şi de trei ori mai mici decât în magazine. Erau noi şi ieftine, suficient ca amatorii de chilipiruri să nu îşi pună întrebări suplimentare atunci când le cumpărau. Astăzi poliţiştii au descins în 21 de locuinţe dar şi în depozite unde erau ascunse lucrurile furate. 

Gruparea si-a câştigat faima în urmă cu mai bine de 6 ani. Atunci au fost date primele lovituri. Indivizii acţionau din mers, ca nişte cascadori. 

Se apropiau periculos de maşinile cu marfă. Unul dintre suspecţi ieşea din autoturismul care urmărea camionul şi reuşea să spargă zăvoarele uşilor. Bunurile erau apoi aruncate în mers. 

Săpămâna trecută, alţi şapte suspecţi care fac parte din aceeaşi grupare au fost prinşi în flagrant. 

Bărbaţii au fost arestaţi pentru 30 de zile iar astăzi au fost confruntaţi cu noii suspecţi. Procurorii vor să dovedească în faţa instanţei că reţeaua care a dat până acum zeci de astfel de atacuri este una bine organizată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Averea secretă a hoților care furau marfă din TIR-urile aflate în mers