Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Avionul prăbuşit în Iran, cu 66 de persoane aflate la bord, a fost localizat

Epava avionului de linie iranian prăbuşit duminică într-o zonă muntoasă din Iran a fost localizată, a anunţat armata de elită a regimului de la Teheran

de Redactia Observator

la 20.02.2018 , 09:54

Avionul prăbuşit în Iran, cu 66 de persoane aflate la bord, a fost localizat - Reuters

Epava avionului de linie iranian prăbuşit duminică într-o zonă muntoasă din Iran a fost localizată, a anunţat marţi un purtător de cuvânt al Gardienilor Revoluţiei, armata de elită a regimului de la Teheran, transmite AFP.

   "Un elicopter al Gardienilor Revoluţiei a localizat marţi epava avionului pe muntele Dena", în sud-vestul ţării, a  declarat Ramezan Sharif, citat de postul public de televiziune iranian.

   Operaţiunile de căutare a epavei avionului, ce avea la bord 66 de persoane, au fost reluate marţi dimineaţă, ameliorarea condiţiilor meteorologice dând speranţe echipelor de salvare. 

Articolul continuă după reclamă

   "Condiţiile meteorologice bune, cu un cer senin şi vânt mai slab, fac ca vizibilitatea să fie mai bună pentru operaţiunea de căutare", a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciilor de salvare iraniene, Mojtaba Khaledi, pentru agenţia de presă iraniană IRNA.

Pe acelaşi subiect

   Avionul ATR-72 al companiei Aseman Airlines care asigura legătura între Teheran şi Yasuj, oraş situat la circa 500 de km sud de capitala iraniană, a dispărut duminică de pe radare la aproximativ 45 de minute după decolare. Se crede că avionul s-a prăbuşit într-o zonă muntoasă din apropierea oraşului Semirom.

   Media de stat iraniene anunţaseră luni că epava a fost găsită în centrul ţării, dar informaţia nu a fost confirmată de aviaţia civilă iraniană.

Sursa: Agerpres

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Avionul prăbuşit în Iran, cu 66 de persoane aflate la bord, a fost localizat