Antena Meniu Search
x

Video Rezultatele raportului INML în cazul lui Vlad Pascu. Şoferul criminal luase 6 droguri în noaptea în care a lovit mortal doi tineri în 2 Mai

Şoferul drogat care a provocat accidentul mortal de la 2 Mai consumase un cocktail cu amestec de 6 substanţe psihoactive. Specialiștii Institutului Național de Medicină Legală "Mina Minovici" au finalizat analiza probelor de sânge iar aceasta este concluzia. 

de Redactia Observator

la 28.08.2023, 14:14

Vezi și

Potrivit specialiștilor, șoferul nu ar fi consumat șase droguri diferite, ci un cocktail "fabricat" de traficanții de droguri. De altfel, testul inițial a arătat că băiatul de 19 ani consumase cocaină, metamfetamine și amfetamine. Vlad Pascu va intra sub incidența Legii "Anastasia", abia adoptată. Aceasta prevede că un şofer drogat care provoacă un accident mortal va fi condamnat la închisoare cu executare.

Pascu a spulberat 8 tineri după o noapte de distracţie în Vama Veche

După o noapte de distracţie în Vama Veche, Vlad Pascu, la volanul unei maşini de lux, goneşte spre 2 Mai. La intrarea în sat, într-o curbă extrem de periculoasă, dar semnalizată ca atare, individul a spulberat un grup de opt tineri. Doi dintre ei, Roberta și Sebi, studenți la Geografie, au murit pe loc, iar alţi trei au ajuns la spital. Ca prin minune, ceilalţi trei au scăpat nevătămaţi, dar şocaţi după ce şi-au văzut prietenii ucişi pe şosea. 

Tinerii din grup erau din Bucureşti şi Braşov şi petrecuseră noaptea în Vama Veche. Mai aveau câteva sute de metri până la casa unde erau cazaţi, în 2 Mai. Până atunci veniseră pe pista de biciclete care leagă cele două localităţi de la malul mării. Trotuarul se termină însă brusc în dreptul unităţii militare, acolo unde a avut loc tragedia.

Pe acelaşi subiect

Pascu a fugit de la locul tragediei, dar a fost prins la scurt timp în Vama Veche. Taximetriştii au văzut maşina distrusă şi au sunat la 112. Două autospeciale de poliţie l-au blocat în trafic. În faţa anchetatorilor, tânărul a avut o explicaţie halucinantă. Le-a spus că a plecat de la locul accidentului pentru că a crezut că a lovit o pasăre. Apoi, s-a răzgândit: o vacă. Individul de 19 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Vlad Pascu are 19 ani, a obţinut permisul de trei luni şi conduce doar maşini de lux

Vlad Pascu are 19 ani, a obţinut permisul de trei luni şi conduce maşini de lux. Autoturismul implicat în accident nu are RCA. Testele au arătat că înainte să urce la volan, consumase un cocktail de trei substanţe interzise: cocaină, amfetamină și metamfetamină.

Pe reţelele sociale, Vlad se laudă cu maşini, haine şi ceasuri de mii de euro. Celalaltă maşină din garajul său este un bolid de 200.000 de euro. Individul s-a pozat într un tricou care poartă mesajul "Drogurile sunt viaţa mea". Părinţii lui sunt cunoscuţi pentru afaceri în imobiliare. Tatăl lui este pasionat de maşini şi organizează concursuri de off road.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Rezultatele raportului INML în cazul lui Vlad Pascu. Şoferul criminal luase 6 droguri în noaptea în care a lovit mortal doi tineri în 2 Mai