Antena Meniu Search
x

Băiat de 13 ani din Bihor, găsit mort în podul casei, în a doua zi de Paşte. Copilul şi-ar fi pus capăt zilelor de dorul mamei

Un băiat de 13 ani din Bihor a fost găsit mort în podul casei sale, luni, 3 mai, în a doua zi de Paşte. Copilul şi-ar fi pus capăt zilelor după ce, în urmă cu o săptămână, mama lui a plecat de acasă, împreună cu fratele mai mic.  

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 04.05.2021, 10:25

Băiat de 13 ani din Bihor, găsit mort în podul casei. Copilul şi-ar fi pus capăt zilelor de dorul mamei

Trupul fără viaţă al băiatului a fost descoperit în jurul orei 15.00, când rudele băiatului au şi sunat la 112. Potrivit ebihoreanul.ro, copilul s-a spânzurat în podul casei părinteşti din comuna Roşia.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Secţiei nr. 1 de Poliţie Rurală Beiuş, în cauză nefiind suspiciuni că băiatul ar fi fost victima unei infracţiuni. 

De asemenea, a fost solicitat şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă însă, din nefericire, copilul nu a putut fi salvat.

"Apelul 112 s-a înregistrat, luni, în jurul orei 15. Este vorba despre un băiat de 13 ani din Roşia. Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei", a precizat Ioana Lascău, ofiţer de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor. 

Pe acelaşi subiect

Copilului îi era dor de mama lui

Potrivit unor surse din anchetă, citate de presa locală, băiatul suferise un şoc după ce, din cauza scandalurilor pe care le avea cu soţul ei, a plecat de acasă în urmă cu o săptămână, împreună cu fratele lui de 11 ani.

Ancheta în caz este coordonată de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Băiat de 13 ani din Bihor, găsit mort în podul casei, în a doua zi de Paşte. Copilul şi-ar fi pus capăt zilelor de dorul mamei