Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 32 de ani, găsit spânzurat în arestul Poliției Vâlcea. Bărbatul și-ar fi pus capăt zilelor cu un cearceaf

Sfârșit tragic pentru un tânăr în vârstă de 32 de ani, în arestul Poliției Vâlcea. Bărbatul a fost găsit fără suflare, seara trecută, cu un cearceaf înfășurat în jurul gâtului.  

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 15.01.2021, 14:45

Un tânăr de 32 de ani, găsit spânzurat în arestul Poliției Vâlcea. Bărbatul și-ar fi pus capăt zilelor cu un cearceaf - Arhiva / imagine ilustrativă
  • Bărbatul găsit spânzurat în arestul IPJ Vâlcea a comis ultimele infracțiuni la sfârșitul anului 2020.

Tânărul de 32 de ani, de loc din Câineni, era cunoscut pentru zeci de furturi în Vâlcea și Argeș.

Ieri, 14 ianuarie 2021, polițiștii au finalizat ancheta într-un dosar în care a fost cercetat și au luat decizia de a-l trimite după gratii.

Numai că, în aceeași zi, în jurul orei 18.15, probabil văzându-se după gratii, bărbatul a cedat psihic și s-a spânzurat cu un cearceaf.

“Polițiștii din cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Vâlcea au constatat că, în una dintre camerele de deținere, un bărbat este în stare de inconștiență, acesta având înfășurat, în jurul gâtului, un cearceaf. 

Au fost acordate îngrijiri medicale, la fața locului ajungând și personal medical de specialitate, însă a fost constatat decesul acestuia. (…)

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind efectuate sub directa supraveghere a Parchetului de pe lângă Judecătoria Vâlcea.

De asemenea, conducerea inspectoratului a dispus efectuarea de verificări pe linie internă”, se arată într-un comunicat al IPJ Vâlcea, citat de gazetavalceana.ro.

A comis ultimele furturi la sfârșitul anului trecut

Bărbatul găsit mort în arestul IPJ Vâlcea a comis ultimele infracțiuni la sfârșitul anului 2020.

Astfel, în luna octombrie el a ar fi sustras dintr-un autoturism parcat pe strada Mihai Viteazul, din Râmnicu Vâlcea, suma de 16.000 de lei.

De asemenea, ziua de 28 decembrie 2020, vâlceanul ar fi pătruns fără drept în curtea unei locuinţe din Curtea de Argeș, profitând de neatenţia persoanei vătămate şi de faptul că poarta de acces nu era încuiată, apoi a intrat prin efeacție într-un imobil de locuit, de unde ar fi sustras mai multe ceasuri de mână.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 32 de ani, găsit spânzurat în arestul Poliției Vâlcea. Bărbatul și-ar fi pus capăt zilelor cu un cearceaf