Antena Meniu Search
x

Băiat de 13 ani dispărut două zile în Cluj, luat de pe stradă, dus și batjocorit într-un apartament din comuna Baciu

Ies la iveală informații teribile în cazul băiatului de 13 ani care a dispărut timp de două zile, la sfârșitul lunii trecute, în județul Cluj. Se pare că minorul ar fi fost luat de pe stradă și dus într-un apartament din comuna Baciu, unde ar fi fost batjocorit.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 23.02.2021, 18:30

Băiat de 13 ani dispărut două zile în Cluj, luat de pe stradă și dus într-un apartament din comuna Baciu - captura video

Potrivit unui comunicat al Poliției Cluj, un tânăr de 21 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, apoi arestat preventiv 30 de zile, fiind bănuit de "săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor".

Victima ar fi minorul de 13 ani care, în ziua de 27 ianuarie 2021, a dispărut din Floreşti, judeţul Cluj.

Minorul dispărut, găsit după două zile în comuna Baciu

A fost găsit două zile mai târziu, la 12 kilometri depărtate, în comuna Baciu.

Băiatul a plecat de acasă, sub pretextul că merge să-şi ia ciocolată, şi nu s-a mai întors, ultima oară fiind văzut într-un autobuz către Cluj-Napoca.

Citește și:

Potrivit unor surse din anchetă tânărul de 21 de ani l-ar fi luat pe minor de pe stradă, în zona gării din Cluj-Napoca, și l-ar fi dus în apartamentul lui, aflat în comuna Baciu.

"La data de 20 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au reţinut pentru 24 de ore un tânăr de 21 de ani, din comuna Baciu, bănuit de săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

În urma probatoriului administrat, s-a stabilit faptul că, în perioada 27-29 ianuarie a.c., în timp ce se afla la locuinţa sa din comuna Baciu, împreună cu un minor ar fi întreţinut acte sexuale cu acesta", transmite IPJ Cluj într-un comunicat.

Ieri, 21 februarie, tânărul a fost prezentat magistraţilor din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca, care au dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru o perioadă de 30 de zile.

 - Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Alex Prunean -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi cumpărat produse aproape de expirare, la preţ mai mic?

Observator » Evenimente » Băiat de 13 ani dispărut două zile în Cluj, luat de pe stradă, dus și batjocorit într-un apartament din comuna Baciu