Antena Meniu Search
x

Dubă cu viteză în marşarier, urmărită de Poliţie, în Bucureşti. Băiat de 16 ani la volan (video)

Un băiat de 16 ani a fugit cu duba, în marşarier, de poliţie, în Pantilimon. El furat maşina pe care trebuia să o cureţe şi a fost urmărit de mai multe echipaje de poliţie, înainte de a fi prins.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 22.10.2019, 10:52

Dubă în viteză în marşarier, urmărită de Poliţie Vezi și

Un băiat de 16 ani a fugit cu duba, în marşarier, de poliţie, în Pantilimon. El furat maşina pe care trebuia să o cureţe şi a fost urmărit de mai multe echipaje de poliţie, înainte de a fi prins.

Un adolescent de 16 ani din Capitală a fost protagonistul unei urmăriri ca-n filme duminică seara, pe şoseaua Pantelimon. Băiatul, instituţionalizat într-un centru de minori, a fost lăsat de proprietarul dubei să facă curat, avea cheile de la maşină şi s-a urcat la volan, demarând în trombă.

Mai mulţi poliţişti i-au făsut semn să oprească, dar băiatul a refuzat. Mergea cu viteză, cu spatele, pe linia de tramvai, şi a avariat una dintre maşinile de poliţie care-l urmărea şi pe care un agent o pusese de-a latul şoselei.

Agentul a scăpat nevătămat şi copilul a fost prins în cele din urmă.

Pe acelaşi subiect

"La data de 20 octombrie a.c., un echipaj din cadrul Secției 9 Politie a observat o autoutilitară care circula pe linia de tramvai  pe o stradă din sectorul 2 și care a oprit ulterior la un semafor. În momentul în care șoferul a observat echipajul de poliție, a efectuat o manevră de condus  cu spatele.

În urma manevrei efectuate a lovit autospeciala de poliție pornită în urmărirea sa, a pătruns pe trotuar unde a dărâmat un gard ornamental și a rupt un copac, după care s-a oprit într-un alt copac. Imediat conducătorul auto a luat-o la fugă fiind prins de polițiști la scurt timp.

În urma verificărilor s-a stabilit că persoana care se aflase la volan  este un minor de 16 ani, iar autoutilitara ar fi fost luată de la proprietarul unui magazin, după ce acesta i-ar fi lăsat cheile să facă curățenie în interior. În cauză a fost întocmit un dosar penal, iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere și furt în scop de folosință."

Sursa video: Facebook Gabriel Melescanu

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Dubă cu viteză în marşarier, urmărită de Poliţie, în Bucureşti. Băiat de 16 ani la volan (video)