Antena Meniu Search
x

Video Băiat de 6 ani din Suceava, muşcat grav de un câine de rasă, în timp ce se plimba pe stradă. Animalul a sărit peste gard

La nici două zile după ce un copil de 6 ani a murit ucis de câinele familiei în Dâmboviţa, o altă tragedie a fost la un pas să se întâmple într-un sat din judeţul Suceava.

de Angela Bertea

la 26.01.2022, 15:13

Vezi și

Un băiat tot de 6 ani a fost muşcat de un câine periculos crescut de un localnic. Este vorba despre un câine din rasa Dog Argentinian, folosit în special de vânătorii de mistreţi.

Băiatul era însoţit de o fetiţă în vârstă de 9 ani. Aceştia se deplasau pe marginea drumului, iar în momentul în care au ajuns în dreptul gospodăriei, acolo unde era crescut într-un ţarc amenajat câinele, acesta a sărit peste gard şi l-a atacat pe băiat, muşcându-l de picior.

La faţa locului a sosit o ambulanţă care l-a transportat la Spitalul Municipal pe copil, acesta având nevoie de îngrijiri medicale.

La faţa locului au sosit şi poliţiştii, care au întocmit dosar penal, iar persoana care avea grijă de câine va fi sancţionată şi contravenţional.

Pe acelaşi subiect

Tragedie în Dâmboviţa, copil ucis de un ciobănesc caucazian

Doi părinţi din Dâmboviţa sunt sfâşiaţi de durere. Băieţelul lor, de şase ani, a fost ucis de câinele pe care îl luaseră ca să îi păzească de hoţi. Animalul este din rasa ciobănesc caucazian, considerată extrem de agresivă. Deşi până acum a fost blând, animalul de 80 de kilograme s-a transformat într-o fiară ucigaşă. Urmează informaţii care vă pot afecta emoţional.

Nu există durere mai mare pentru un părinte decât să-şi piardă copilul. Băieţelul a mers dimineaţă într-o curte separată, din spatele casei, să stingă lumina într-o anexă. Acolo erau şi câinii familiei, lăsaţi liberi. Printre ei, patru ciobăneşti. Unul dintre ei s-a repezit la băieţel şi l-a apucat de gât.

Familia din Conţeşti, judeţul Dâmboviţa, are în total 17 câini, dar cei mai mulţi sunt de talie mică. Cei patru ciobăneşti erau luaţi special pentru pază.

Ciobăneştii caucazieni fac parte din categoria câinilor periculoşi, alături de Rottweiller sau Cane Corso. Dacă nu sunt dresaţi de pui, pot avea reacţii extrem de dure mai târziu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Băiat de 6 ani din Suceava, muşcat grav de un câine de rasă, în timp ce se plimba pe stradă. Animalul a sărit peste gard