Antena Meniu Search
x

Băiatul de 19 ani dispărut în mare, la Costineşti, a murit

Weekend negru pe litoral. Un băiat de 19 ani a fost scos fără suflare din apă, în staţiunea Costineşti, iar pe plaja Modern din Constanţa, un bărbat de 67 de ani, de asemenea, a murit. Marea a fost liniştită aşa că e puţin probabil ca aceştia să se fi înecat din cauza valurilor. Tot duminică, salvamarii au reuşti să aducă la mal trupul copilului dispărut în urmă cu patru zile în Marea Neagră.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 28.06.2020, 21:51

Vezi și
  • Duminică au pierit două persoane în mare.
  • A fost recuperat şi trupul băiatului dispărut joi după-amiază.

Au fost momente dramatice la malul mării. Pe plaja Modern din Constanţa, un bărbat de 67 de ani a fost scos inconştient din apă. Medicii au reuşit să îl resusciteze. Dus la ambulanţă, a intrat din nou în stop cardio-respirator. După zeci de minute în care au încercat să îi salveze viaţa, medicii au declarat decesul bărbatului.

Câteva ore mai târziu, un tânăr de 19 ani din Călăraşi a dispărut în valuri, la Costineşti. A intrat în apă alături de iubita sa, însă doar ea s-a mai întors la mal.

Ana Maria Stoica, purtător de cuvânt ISU Dobrogea: Acesta a fost scos găsit în urmă cu puţin timp de scafandri, în mare. A fost scos la mal şi s-a inceput de indata protocolul de resuscitare.

Medicii însă nu l-au putut salva pe adolescentul de 19 ani.

„Din păcate, în ciuda eforturilor susținute depuse de medici, bărbatul a fost declarat decedat”, au transmis cei de la ISU Dobrogea.

Tot duminică, a fost găsit trupul copilului de 13 ani, dispărut în urmă cu patru zile în Marea Neagră.

Lt col. Marian Ciulei, commandant centru scafandri ISU Dobrogea: A fost găsit plutind între diguri, in dreptul pasarelei, recuperat si adus la mal.

Joi după amiază, Mario şi alţi trei prieteni au mers să facă baie în mare, dar valurile i-au tras în larg. Doi dintre ei au reuşit să ajungă singuri la mal. Un alt baiat de 14 ani a fost scos din apă de salvamari, iar acum este în comă la spital, însă cu şanse mici de supravieţuire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Băiatul de 19 ani dispărut în mare, la Costineşti, a murit