Antena Meniu Search
x

Video Baie în apa îngheţată în plină iarnă, în Gorj: "Este o senzație unică"

Aventură ... îngheţată pentru mai mulţi tineri din Gorj. Deşi afară erau chiar minus zece grade Celsius, şi-au luat inima-n dinţi şi s-au băgat în râul Olteţ pentru o baie care a devenit deja tradiţională. Dacă unii dintre ei au îmbrăcat totuşi costume speciale, alţii au intrat în apă ca-n toiul verii.

Alin Stan
de Alin Stan

la 23.01.2022, 20:21

Vezi și

Când intri în apă este un șoc, dar te obișnuiești. De când fac lucrul acesta, nu am mai răcit și mă simt bine. Este o activitate pe care o fac cu prietenii mei. Venim mai mulți de la Universitatea Constantin Brâncuși din Târgu Jiu și ne distrăm în weekend-uri.

Unii dintre ei au fost însă la prima întâlnire cu baia îngheţată.

Turist: Este o senzație unică. În aceste momente mi-aș dori să am un pic de grăsime pe mine să mă ajute, dar senzația când intri în apă este unică. Mă bucur că am venit și am experimentat și o să mai facem.

Printre curajoşi au fost de data asta şi câţiva studenți Erasmus, veniți din Turcia.

Pe acelaşi subiect

Student Erasmus: Apa este rece, dar este foarte plăcut. Este o experiență plăcută pentru mine. A fost pentru prima dată pentru mine.

Baie în apa îngheţată

Baia în cel mai îngust canion din Europa e deja tradiţie pentru mulţi tineri, care spun că vin aici atât pentru distracţie, cât şi pentru că apa extrem de rece îi ajută să-şi întărească imunitatea. 

Dan Chiriac, președintele clubului: Facem această experiență în fiecare iarnă. Acum suntem deja la a patra băiță pe iarna lui 2022. Aceste băițe fac parte din programul de antrenament și călire a organismului. 

Reporter-Dan Chiriac: Cât timp puteţi sta în apa rece? 

În funcţie de activitatea pe care o facem, între 10-15 minute, am ajuns chiar și la jumătate de oră.

Însă nu e singura distracţie din zonă. Pe lângă băi de gheaţă în mijlocul iernii, turiştii mai pot să se relaxeze în hamace amplasate la o înălţime de aproximativ 200 de metri.baie

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Baie în apa îngheţată în plină iarnă, în Gorj: "Este o senzație unică"