Antena Meniu Search
x

Un băieţel de 12 ani a fost batjocorit de asistenta maternală care-l creştea, în Timiş

Un băieţel de 12 ani a fost batjocorit de asistenta maternală care-l creştea, în Timiş. Femeia are 49 de ani, e din Ghilad şi a fost arestată pentru 30 de zile.

De Redactia Observator la 09.05.2019, 17:39
Asistentă maternală a abuzat un băieţel
Un băieţel de 12 ani a fost batjocorit de asistenta maternală care-l creştea, în Timiş - Profimedia

Un băieţel de 12 ani a fost batjocorit de asistenta maternală care-l creştea, în Timiş. Femeia are 49 de ani, e din Ghilad şi a fost arestată pentru 30 de zile.

O asistentă maternală de 49 de ani din comuna Ghilad, judeţul Timiş, a fost reţinută şi este cercetată pentru viol, după ce a întreţinut relaţii sexuale cu un copil de 12 ani pe care îl avea în grijă.

Potrivit poliţiştilor, femeia îl luase în plasament pe băiat de la începutul acestui an, din luna ianuarie. La un moment dat, soţul femeii a ajuns acasă mai repede de la serviciu şi a văzut-o pe soţia lui în timp ce întreţinea relaţii intime cu băiatul de 12 ani pe care îl luase în plasament.

După ce a descoperit ce făcea soţia lui cu băiatul, bărbatul a început să o lovească pe femeie. Aceasta a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi le-a spus poliţiştilor că soţul o agresează. Când l-au luat la întrebări pe bărbat, acesta le-a spus poliţiştilor motivul pentru care şi-a bătut soţia.

Poliţiştii au preluat-o pe asistenta maternală şi au dus-o la audieri, apoi aceasta a fost reţinută şi dusă în Arestul Poliţiei Judeţene Timiş. Cazul a fost preluat de procurori, care au obţinut la Judecătoria Deta arestarea pentru 30 de zile a femeii.

Copilul agresat a fost încredinţat Direcţiei pentru Protecţia Copilului Timiş şi i se va acorda consiliere psihologică.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un băieţel de 12 ani a fost batjocorit de asistenta maternală care-l creştea, în Timiş