Antena Meniu Search
x

Petreceri cu spumă şi concurs de băut bere pentru turiştii veniţi la Băile Felix

Distracţie şi relaxare în acest weekend de sărbătoare creştină şi la Băile Felix. Apa termală din piscinele descoperite a atras turişti din toate colţurile ţării.

de Redactia Observator

la 28.04.2019, 11:48

Vezi și

Distracţie şi relaxare în acest weekend de sărbătoare creştină şi la Băile Felix. Apa termală din piscinele descoperite a atras turişti din toate colţurile ţării. Gazdele i-au aşteptat aşa cum se cuvine: cu petreceri cu spumă, aquazumba şi chiar cu un concurs de băut bere. Gradul de ocupare în staţiune este de 100%.

Chiar dacă vremea de afară nu a fost tocmai prielnică, apa din piscine ajunge şi la 49 de grade celsius. Dacă mai adaugi şi covor de spumă, atmosfera e una de petrecere tropicală.

Şi cum Paştele stă sub semnul meselor bogate, din program nu a lipsit mişcarea. Pentru cei însetaţi şi cu spirit competitiv au fost organizat un concurs de baut bere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Băile Felix reprezintă cea mai mare stațiune balneară cu regim permanent din România, iar apele termale de aici sunt recunoscute ca fiind benefice în tratarea diferitelor afecţiuni de la cele neurologice şi până la cele ginecologice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Petreceri cu spumă şi concurs de băut bere pentru turiştii veniţi la Băile Felix