Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bărbat alergat şi ameninţat cu un cuţit, după ce a atras unor indivizi că vorbeau prea tare şi înjurau. Gălăţeanul s-a adăpostit într-o benzinărie

Incident şocant în Galaţi. Un bărbat a fost alergat și amenințat cu un cuțit de doi bărbați cărora li s-a atras atenția că vorbesc prea tare și înjură.

de Redactia Observator

la 12.03.2024 , 15:47

- Shutterstock

Un gălățean a fost alergat și amenințat cu un cuțit de doi bărbați cărora li s-a atras atenția că vorbesc prea tare și înjură. De teamă, victima s-a refugiat într-o benzinărie, iar agresorii au fost imobilizați de jandarmi.

Incidentul s-a petrecut în acest weekend, la ora 23:30, la o benzinărie din Galați.

Echipajul de jandarmerie s-a autosesizat când a auzit țipete și injurii care veneau dintr-o stație peco din apropiere. Ajunși în stația de carburant, jandarmii au observat doi bărbați care înjurau și se împingeau în ușa stației peco. Bărbații nu au ascultat indicațiile jandarmilor de a înceta, continuând să înjure și să lovească ușa, motiv pentru care s-a impus imediat imobilizarea acestora.

Articolul continuă după reclamă

La controlul corporal preventiv, asupra unuia dintre bărbați a fost găsit un briceag cu o lungime totală de 23 cm, potrivit Mediafax.

Jandarmii au observat că în interiorul stației peco, alături de casieriță, se afla un bărbat speriat, care le-a declarat oamenilor legii că a fost alergat cu un cuțit de către cei doi întrucât le-a atras atenția că vorbeau tare și înjurau, iar de frică a intrat în incinta stației peco unde a blocat ușa cu umărul, pentru ca aceștia să nu intre.

Pentru a-l scoate afară, unul dintre bărbați a lovit geamul ușii, spărgându-l.

Cei doi bărbați, în vârstă de 38 ani și 39 ani, au fost duși de jandarmi la sediul poliției unde le-au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. De asemenea, jandarmii i-au adus la cunoștință victimei că are posibilitatea de a depune plângere în termen de trei luni împotriva celor doi bărbați, pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare. Cercetările sunt continuate de poliție.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Bărbat alergat şi ameninţat cu un cuţit, după ce a atras unor indivizi că vorbeau prea tare şi înjurau. Gălăţeanul s-a adăpostit într-o benzinărie