Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat din Arad a ajuns în stare gravă la spital după ce a ridicat capota maşinii şi a fost muşcat de o viperă

Un bărbat din Arad a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost muşcat de o viperă în timp ce încerca să repare maşina. Şarpele veninos l-a atacat pe bărbat imediat ce acesta a ridicat capota maşinii.

de Redactia Observator

la 03.05.2018 , 09:41

Un bărbat din Arad a ajuns în stare gravă la spital după ce a ridicat capota maşinii şi a fost muşcat de o viperă Un bărbat din Arad a ajuns în stare gravă la spital după ce a ridicat capota maşinii şi a fost muşcat de o viperă - YouTube

Un bărbat din Arad a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost muşcat de o viperă în timp ce încerca să repare maşina.

Şarpele veninos l-a atacat pe bărbat imediat ce acesta a ridicat capota maşinii.

Bărbatul în vârstă de 52 de ani, din Arad, a fost plecat cu familia într-o excursie de mai multe zile în județul Bihor.

Articolul continuă după reclamă

Când s-a întors în satul Neudorf din judeţul Arad, a încercat să repare ceva la mașină. În acel moment, a fost atacat de șarpe, care era ascuns sub capotă.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul a fost dus de urgență la Spitalul Județean din Arad, unde i-a fost administrat ser antiviperin, iar acum este internat, în stare stabilă, la secția de terapie intensivă.

Localnicii spun că în zonă nu au văzut niciodată vipere. Este posibil ca șarpele să fi fost adus din Bihor, unde victima a fost plecată câteva zile cu familia, notează stiri.tvr.ro.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Un bărbat din Arad a ajuns în stare gravă la spital după ce a ridicat capota maşinii şi a fost muşcat de o viperă