Antena Meniu Search
x

Sora băiatului care a ucis-o pe Petronela, într-o pădure din Botoşani, a transmis un mesaj cutremurător: "Mintea lui e antrenată să spună că el a făcut-o" (Video)

Bianca Ionel, sora lui Bogdan Ionel, băiatul arestat după ce a recunoscut că a ucis-o pe Petronela cu 32 de lovituri de cuţit, într-o pădure de la marginea oraşului Botoşani, transmite un mesaj cutremurător.

Bianca Ionel, sora lui Bogdan Ionel, băiatul arestat după ce a recunoscut că a ucis-o pe Petronela Mihalachi cu 32 de lovituri de cuţit, într-o pădure de la marginea oraşului Botoşani, transmite un mesaj cutremurător.

Sora elevului de 16 ani spune că fratele ei este "suspect", nu criminal şi sgerează că, de fapt, Bogdan şi-ar asuma răspunderea pentru faptă "în favoarea altuia".

"Da, mama este parinte. E mama la doi copii, mama care ne-a crescut. Dumnezeu stie cum. Le stiti voi pe toate, cei ce nu ne-ati fost alaturi? Stiti voi ca el e faptasul? Aloooo presa? Chiar atat de foame va este? Ati fost la audieri cu noi? Pardon, dar nu v-am vazut.

Dar v-am vazut cum erati disprati sa-i faceti poze si sa veniti sa intrebati care e procedura si de-acolo ati scris ce ati vrut.

Ati fost cu el acolo sa traiti momentele ce le-a vazut? Pe ce lume traim? Dintr-un boboc, ati inflorit o gradina. Sa fii suspect e una, sa fii criminal e alta. Suspect, asta se numeste! Va scapa niste detalii. Se cerceteaza cazul. Ca-si asuma raspuderea pentru fapta in favoarea altuia, asta nu se numeste crima. Se numeste lasitate, iar noi suntem distrusi, terminati si vai de noi.

Intr-un final se va afla adevarul. Vom aduna cat mai multe probe la dosar si daca se va dovedi ca e faptasul isi va ispasi pedeapsa. Si indiferet ca a ucis sau nu, curge acelasi sange in venele noastre si ne este imposibil sa nu-l aparam.

El deja e fara aparare, iar mintea lui e incoltita si foarte bine antrenata sa spuna ca el a facut-o", este mesajul transmis de fata de 18 ani.

Reamintim că Petronela Mihalachi a fost găsit moartă, miercuri seară, într-un pădure din Botoşani, fiind ucisă cu 32 de lovituri de cuţit de Bogdan Ionel, elev în vârstă de 16 ani.

Băiatul şi-a recunoscut fapta şi a fost arestat pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Sora băiatului care a ucis-o pe Petronela, într-o pădure din Botoşani, a transmis un mesaj cutremurător: "Mintea lui e antrenată să spună că el a făcut-o" (Video)