Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Unui bărbat din Bistriţa i-a picat cu tronc propria soacră, însă femeia l-a bătut măr când a încercat să o batjocorească

Unui bărbat din Bistriţa i-a picat cu tronc propria soacră, însă a sfârşit bătut măr de femeie, dar şi cu dosar penal. Bărbatul şi-a făcut curaj şi a băut bine înainte să se prezinte în faţa soacrei, care i-a spus că are ceva de vorbit cu el.

de Redactia Observator

la 19.09.2018 , 21:09

Unui bărbat din Bistriţa i-a picat cu tronc propria soacră, însă a sfârşit bătut măr de femeie, dar şi cu dosar penal.

Bărbatul şi-a făcut curaj şi a băut bine înainte să se prezinte în faţa soacrei, care i-a spus că are ceva de vorbit cu el.

Între cei doi exista deja un conflict, cauzat de faptul că soacra îl acuza că îşi înşală nevasta, fiica femeii.

Articolul continuă după reclamă

Enervându-se teribil, bărbatul a intrat în casa soacrei, i-a rupt hainele de pe ea și a încercat să o batjocorească. Femeia a ripostat și l-a bătut pe ginere, care n-a avut nici cea mai mică şansă să se apere.

Soacra bărbatului a depus şi plângere la poliție, iar bărbatul s-a prezentat la secția de Poliție prezentând numerose vânătăi, în urma altercației. Polițiștii cercetează împrejurările în care s-a petrecut incidentul, bărbatul fiind acuzat şi de tentativă de viol.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Unui bărbat din Bistriţa i-a picat cu tronc propria soacră, însă femeia l-a bătut măr când a încercat să o batjocorească