Antena Meniu Search
x

Lacrimi, plânsete şi încurajări pentru tinerii care l-au bătut în trafic pe Cătălin, care a murit la spitalul din Piteşti (Video)

Cătălin Plăiaşu, un bărbat din Curtea de Argeş a murit la spital, după aproape o săptămână în comă, bătut în trafic de doi tineri. Ei au fost prinşi şi duşi la Parchetul din Piteşti, fiind întâmpinaţi cu lacrimi, plânsete şi încurajări la poartă de rude, iubite şi prieteni.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 02.07.2019, 15:17

Lacrimi, plânsete şi încurajări pentru tinerii care l-au bătut în trafic pe Cătălin, care a murit la spitalul din Piteşti (Video) Vezi și

Cătălin Plăiaşu, un bărbat din Curtea de Argeş a murit la spital, după aproape o săptămână în comă, bătut în trafic de doi tineri. Ei au fost prinşi şi duşi la Parchetul din Piteşti, fiind întâmpinaţi cu lacrimi, plânsete şi încurajări la poartă de rude, iubite şi prieteni.

Tudorici Leonard Florian şi Tudoreci Mihai Adrian, din Merişani, satul Malu Vânăt, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. "Adrian, bă Leo! Să stai liniştit!", se aude strigând un prieten, moment în care o fată izbucneşte în plâns.

Lacrimi, plânsete şi înjurajări pentru tinerii care l-au bătut în trafic pe bărbatul care a murit la spitalul din Piteşti

Două bestii din Argeş l-au bătut în trafic şi călcat în picioare pe Cătălin Plăiaşu, un om de afaceri din Argeş, care mergea în treaba lui pe şosea. La un moment dat, BMW-ul a început să şicaneze în trafic mai multe maşini, provocând oprirea bruscă a două dintre ele, urmată şi de o tamponare.

Pe acelaşi subiect

La volanul unei Skoda se afla Cătălin Plăiaşu, un afacerist din Curtea de Argeş, care s-a dat jos să vadă ce se întâmplă. El ar fi coborât să aplaneze conflictul, dar cum celălalt şofer s-a baricadat în maşină, Cătălin a fost cel spre care s-a îndreptat furia celor doi tineri.

Cei doi tineri au batut in trafic un barbat, iar acesta a murit la spital

Cei doi au coborât din BMW şi au tăbărât cu pumnii şi picioarele asupra lui Cătălin, lovindu-l devastator în cap.

Catalin a murit după ce a fost bătut în trafic de doi tineri

Cătălin Plăiaşu, bărbatul batut în trafic, a murit la spital, câteva zile mai târziu, după o lungă bătălie pentru viaţă atât a lui cât şi a medicilor. Rănile au fost prea grave. A fost diagnosticat cu hematom subdural acut, edem cerebral difuz şi contuzii cerebrale hemoragice. Starea era critică.

Barbat batut in trafic de doi tineri, moare la spital

Cei doi tineri au fost iniţial acuzaţi de vătămare corporală, însă după moartea lui Cătălin, încadrarea faptei s-a schimbat în lovitură cauzatoare de moarte şi riscă 12 ani de puşcărie. Totuşi, ei ar putea primi o pedeapsă mult mai mică dacă îşi recunosc vina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Lacrimi, plânsete şi încurajări pentru tinerii care l-au bătut în trafic pe Cătălin, care a murit la spitalul din Piteşti (Video)