Antena Meniu Search
x

Un bărbat beat și drogat cu cocaină și barbiturice, fără permis, a fost oprit cu 8 focuri de armă în Constanța. Polițiștii au tras în anvelope

Un bărbat beat și care nu deținea permis auto a fost oprit cu focuri de armă în Constanța. Pe lângă alcool, individul consumase și cocaină și barbiturice.

de Redactia Observator

la 07.08.2021, 13:50

polițiști din Constanța
Bărbat beat, fără permis, oprit cu 8 focuri de armă în Constanța. Polițiștii au tras în anvelope - IPJ Constanța

Update 14:50 - Bărbatul de 37 de ani oprit, sâmbătă, cu focuri de armă în Constanța, a fost reținut pentru 24 de ore. Pe lângă alcool, el a consumat și droguri, iar ancheta a scos la iveală că era sub control judiciar din iunie pentru furt și conducere fără permis.

În urma testării rapide pentru substanțe psihoactive, rezultatul a reieșit pozitiv pentru cocaină și barbiturice, anunță IPJ Constanța. De asemenea, bărbatul se afla sub măsura controlului judiciar, pentru furt calificat și conducere fără permis, fapte săvârșite în luna iunie a acestui an. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca duminică să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Incidentul a avut loc sâmbătă dimineață, când polițiștii Biroului Rutier Constanța au încercat să oprească un șofer care se deplasa în oraș. Pentru că nu a oprit, polițiștii au plecat în urmărirea șoferului. Pentru a opri mașina, polițiștii rutieri au tras 8 focuri de armă, atât în plan vertical, cât și în direcția roților. După imobilizarea mașinii, cei doi ocupanți au încercat să fugă, polițiștii reușind să-i prindă în scurt timp și să stabilească identitatea acestora. La volan se afla un bărbat de 37 de ani care nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și se afla sub influența băuturilor alcoolice (0.46 mg/l în aerul expirat).

Știre inițială - "În această dimineață, în jurul orei 07.40, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au efectuat semnal regulamentar de oprire unui conducător auto care se deplasa în municipiu. Întrucât acesta nu s-a conformat indicațiilor polițiștilor, refuzând să oprească, polițiștii au plecat în urmarirea sa. Pentru a opri autoturismul, polițiștii rutieri au tras 8 focuri de armă, atât în plan vertical, cât și în direcția anvelopelor", a transmis IPJ Constanța.

Polițiștii au precizat că s-au înregistrat doar avarii la nivelul autoturismului, fără a exista victime omenești. 

"După imobilizarea autovehiculului, cei doi ocupanți au încercat să fugă, polițiștii reușind să-i prindă în scurt timp și să stabilească identitatea acestora: la volan se afla un bărbat, de 37 de ani, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și se afla sub influența băuturilor alcoolice (0.46 mg/l în aerul expirat), acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge", au transmis reprezentanții Poliției.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un bărbat beat și drogat cu cocaină și barbiturice, fără permis, a fost oprit cu 8 focuri de armă în Constanța. Polițiștii au tras în anvelope