Antena Meniu Search
x

Video Reglare de conturi în plină stradă între două familii din Ferentari. Trupele speciale au intervenit de urgenţă

Poliţişti, medici, jandarmi şi agenţi ai trupelor speciale. Toţi au împânzit, seara trecută, o stradă din cartierul Ferentari din Capitală, după un conflict între două familii din zonă.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 07.08.2021, 09:50

Vezi și

Pe fondul unor certuri mai vechi, membrii uneia dintre familii au mers să ceară socoteală la poarta rivalilor.

Un bărbat rănit

Situaţia a degenerat în momentul în care mai multe persoane din cealaltă familie au ieşit în întâmpinarea lor înarmaţi cu cuţite.

A urmat un conflict în care un bărbat a fost rănit. Apariţia rapidă a poliţiştilor a detensionat, însă, situaţia. Bărbatul rănit a fost dus la spital, iar mai mulţi scandalagii şi-au petrecut noaptea la audieri. 

Pe acelaşi subiect

Ce spune poliţia

La data de 06 august a.c., în jurul orei 20:50, prin apel 112 a fost semnalat un scandal pe o stradă din sectorul 5. La fața locului au sosit mai multe echipaje de poliție, care în scurt timp au aplanat conflictul semnalat.

De asemenea, mai multe persoane au fost conduse la subunitățile de poliție de pe raza sectorului 5 pentru clarificarea tuturor aspectelor referitoare la acest eveniment. O persoană a fost transportată la o unitate spitalicească pentru îngrijiri.

Din primele date conflictul ar fi pornit pe fondul unei neîntelegeri în trafic survenite cu o zi în urmă. În cauză a fost întocmit un dosar penal unde se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de : Tulburarea Liniștii și Ordinii Publice, Distrugere și Loviri sau alte violențe. Cercetările continuă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Reglare de conturi în plină stradă între două familii din Ferentari. Trupele speciale au intervenit de urgenţă