Antena Meniu Search
x

Instant karma: un bărbat beat, care a furat o cruce din cimitir din Dâmbovița, a avut nevoie de medici

Mobilizare uriaşă în Dâmboviţa, după ce un bărbat de 75 de ani a fost găsit prăbuşit într-un şanţ, cu o cruce uriaşă lângă el. Omul a spus că a fost lovit de o maşină, apoi abandonat pe marginea drumului.

de Redactia Observator

la 04.04.2019, 11:11

Vezi și

Mobilizare uriaşă în Dâmboviţa, după ce un bărbat de 75 de ani a fost găsit prăbuşit într-un şanţ, cu o cruce uriaşă lângă el. Omul a spus că a fost lovit de o maşină, apoi abandonat pe marginea drumului. Poliţiştii au avut însă parte de o surpriză atunci când au vizionat imaginile pe camerele de supraveghere. Accidentul era inventat. De fapt, bătrânul furase crucea, iar acum s-a ales şi cu dosar penal.

Un localnic a sunat disperat la 112 după ce vecinul său, care era căzut în şanţ, i-a spus că a fost victima unui accident. Un şofer l-ar fi lovit cu maşina, cu câteva sute de metri în spate. Apoi l-ar fi luat în autoturism şi l-ar fi abandonat acolo. Avea răni la faţă, un umăr luxat şi abia mai putea vorbi. Medicii de la SMURD şi mai multe echipaje de Poliţie au ajuns imediat.

După acordarea primului ajutor, paramedicii au preluat persoana de 75 de ani şi au transportat-o la UPU Târgovişte.

Poliţiştii au rămas uimiţi când au văzut că lângă rănit se afla o cruce. Ca să se lămurească, au vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere montate în zonă. Iar ce au descoperit i-a lăsat fără cuvinte. În primele imagini, bătrânul se află în părculeţul din centrul comunei, de unde pleacă spre cimitir. Ajuns acolo, fură o cruce de pe un mormânt. Apoi pleacă prin sat, cu ea în spate, şi abia se ţine pe picioare.

Nu face însă mulţi paşi şi cade în şanţul destul de adânc de pe marginea drumului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru că a furat crucea din cimitir, poliţiştii i-au întocmit bătrânului dosar penal pentru furt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Instant karma: un bărbat beat, care a furat o cruce din cimitir din Dâmbovița, a avut nevoie de medici