Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat bolnav din Cluj a fost scos din curte peste gard după ce un şofer i-a blocat poarta (Video)

Situaţie revoltătoare pe o stradă din Cluj, acolo unde un şofer a reuşit 'performanţa' de a-şi lăsa maşina fix în poarta unui imobil. Un bărbat bolnav a fost scos peste gardul casei pentru a putea fi transportat la spital.

de Redactia Observator

la 21.05.2018 , 10:23

Un bărbat bolnav din Cluj a fost scos din curte peste grad după ce un şofer i-a blocat poarta Un bărbat bolnav din Cluj a fost scos din curte peste grad după ce un şofer i-a blocat poarta - Observator

Situaţie revoltătoare pe o stradă din Cluj, acolo unde un şofer a reuşit 'performanţa' de a-şi lăsa maşina fix în poarta unui imobil.

Un bărbat bolnav a fost scos peste gardul casei pentru a putea fi transportat la spital.

Articolul continuă după reclamă

Totul s-a întâmplat ieri, pe strada Sextil Puşcaşiu din Cluj-Napoca. Un bărbat bolnav a sunat la numărul unic de urgenţă 112 pentru că se simţea rău.

Un echipaj medical a ajuns la faţa locului, însă salvatorii au descoperit că nu puteau intra în casa bărbatului din cauza unui autoturism inscripţionat cu 'Zilele Clujului' care era parcat în poarta imobilului.

Medicii au solicitat ajutorul poliţiştilor locali, însă nici aceştia nu au reuşit să dea de urma şoferului care a dat dovadă de o 'inteligenţă' ieşită din comun.

Drept urmare, ambulanţierii au decis să rupă gardul şi să îl scoată pe bărbatul bolnav, pe targă, peste gard.

Cu ajutorul poliţiştilor, angajaţii de la Ambulanţă l-au scos pe bolnav peste gard şi l-au transportat la spital.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Un bărbat bolnav din Cluj a fost scos din curte peste gard după ce un şofer i-a blocat poarta (Video)