Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Buzău şi-a căutat maşina trei zile după ce a uitat unde a parcat-o (Video)

Clipe de panică pentru un bărbat din Buzău, care şi-a căutat maşina timp de trei zile pe străzile oraşului, după ce a uitat unde a parcat-o. Crezând că i-a fost furată, omul a cerut ajutorul Poliţiei Locale.

Bărbatul din Buzău a cerut ajutorul poliţiştilor după ce a uitat unde şi-a parcat maşina
Bărbatul din Buzău şi-a căutat maşina timp de trei zile, după ce a uitat unde a parcat-o - Iulian Bunila/ Facebook via Stiridebuzau.ro

Clipe de panică pentru un bărbat din Buzău, care şi-a căutat maşina timp de trei zile pe străzile oraşului, după ce a uitat unde a parcat-o. Crezând că i-a fost furată, omul a cerut ajutorul Poliţiei Locale.

Bărbatul din Pătârlagele, oraș aflat la 60 de kilometri de Buzău, a venit cu maşina la o policlinică din cartierul buzoian Nicolae Titulescu. 

Dat fiind faptul că era foarte aglomerat, şoferul a fost nevoit să-şi caute un loc de parcare la câteva sute de metri distanță, prin spatele blocurilor, scrie Stiri de Buzău.

După vizita la doctor, bărbatul nu a mai nimerit în zona în care îşi parcase mașina. După zeci de minute de căutări, a cerut ajutorul Poliției Locale, fiind convins că autoturismul i-a fost furat, având în vedere și faptul că unul dintre geamurile maşinii se defectase pe drum spre Buzău și îl scosese din portieră.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În prima zi, bărbatul a mers acasă cu un alt mijloc de transport și a revenit două zile la rând la Buzău pentru a-și căuta maşina.

Două zile mai târziu, autoturismul a fost găsit neatins pe o stradă din zonă, fix unde şi cum o lăsase şoferul neatent.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Buzău şi-a căutat maşina trei zile după ce a uitat unde a parcat-o (Video)