Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat aflat în carantină a început să arunce cu bani pe fereastră, într-un hotel din Ploiești

Scene incredibile în Ploiești, acolo unde un bărbat aflat în carantină într-un hotel a început să arunce cu bani pe geam. 

de Veronica Micu

la 21.03.2020 , 12:51

Bărbatul suspect de coronavirus s-a ales cu dosar penal Un bărbat aflat în carantină a început să arunce cu bani pe fereastră, într-un hotel din Ploiești - Observator.tv / Imagine ilustrativă

Scene incredibile în Ploiești, acolo unde un bărbat aflat în carantină într-un hotel a început să arunce cu bani pe geam. 

Potrivit unui comunicat remis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești, bărbatul cu pricina, aflat în izolare într-un hotel din municipiu, a început să arunce cu bunuri și bani pe fereastra camerei unde era cazat.

Pe numele acestuia, procurorii au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Articolul continuă după reclamă

Potrivit autorităților, se pare că unii prohoveni refuză cu îndârjire să rămână izolați la domiciliu.

Astfel, Parchetul a deschis în doar câteva zile, 19 dosare penale pe numele celor care nu respectă restricțiile impuse de autorități.

Au fost identificate persoane care au ieșit din izolare deși nu aveau voie să facă acest lucru, în Câmpina, Breaza, Urlați, Podenii Noi, Puchenii Mari, Brazi, Berceni, Tătaru și Lipănești. 

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Un bărbat aflat în carantină a început să arunce cu bani pe fereastră, într-un hotel din Ploiești