Antena Meniu Search
x

Bărbat care cultiva cannabis în două hale din Bucureşti, reţinut de poliţie. A fost prins de procurorii DIICOT cu 61 de kg de droguri şi 131 de plante

Un bărbat a fost reținut de procurori, fiind acuzat de trafic de droguri, după ce a fost prins că se ocupa cu cultivarea de cannabis, în două hale din Capitală.

de Redactia Observator

la 15.06.2023, 14:50

Vezi și

Potrivit unui comunicat al IGPR, bănuitul ar fi înfiinţat și întreținut, în două hale, situate în București, o cultură indoor de cannabis, în scopul recoltării și comercializării ulterioare, către consumatori. A fost găsit cu 61 de kg de cannabis şi 131 de plante şi a fost reţinut pentru 24 de ore.

"Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti (BCCO) - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT - Structura Centrală, au documentat activitatea infracţională a unei persoane bănuite de trafic de droguri de risc. Din cercetări a reieşit că bănuitul ar fi înfiinţat şi întreţinut, în două hale, situate în Bucureşti, o cultură indoor de canabis, în scopul recoltării şi comercializării ulterioare, către consumatori", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis, joi, Agerpres.

Bărbatul a fost prins în timp ce se afla în incinta halei

La data de 14 iunie, bărbatul bănuit a fost prins, în flagrant delict, în timp ce se afla în incinta halei.

Pe acelaşi subiect

"În urma percheziţiei efectuate, au fost descoperite şi ridicate 61 de kilograme de canabis şi 131 de plante de canabis, precum şi dispozitive necesare întreţinerii culturii (instalaţie electrică cu lămpi neon de mare capacitate, legate în sistem, cu transformatoarele aferente)", arată sursa citată.

Totodată, au fost ridicate filtre de aer de mare capacitate, prevăzute cu ventilator, ventilatoare de perete şi cu picior, cinci aparate de aer condiţionat portabile, două dezumidificatoare portabile, un panou electric, cabluri electrice, o pompă de stropit şi o pompă de apă, cu sistem de irigare aflat în funcţiune, conectat la sistemul de alimentare cu apă.

În cursul zilei de joi a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă a bărbatului bănuit pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Bărbat care cultiva cannabis în două hale din Bucureşti, reţinut de poliţie. A fost prins de procurorii DIICOT cu 61 de kg de droguri şi 131 de plante