Antena Meniu Search
x

Bărbat de 27 de ani din Lipova, înjunghiat mortal în faţa Gării Arad, după un conflict spontan

Un bărbat de 27 de ani a fost înjunghiat pe platoul Gării Arad de un alt bărbat de 56 de ani, într-o altercație. El a fost dus la spital pentru evaluarea stării sale și acordarea de îngrijiri medicale, însă a decedat la scurt timp.

de Redactia Observator

la 24.12.2023, 14:39

- Shutterstock

Update: Victima a decedat. Cercetările se desfășoară de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, într-un dosar penal întocmit pentru omor, cel bănuit de săvârșirea faptei, aflat în custodia poliției, urmând a fi reținut.

Înjunghiat mortal în urma unei altercaţii

Polițiștii din Arad transmit că duminică, în jurul orei 11:20, pe platoul din fața Gării CFR Arad, a avut loc o altercație între doi bărbați.

„Unul dintre aceștia, un bărbat de 56 de ani, din Bacău, i-ar fi aplicat celuilalt, un bărbat de 27 de ani, din Lipova, mai multe lovituri cu un obiect înțepător, victima fiind transportată la spital, pentru evaluarea stării sale și acordarea de îngrijiri medicale”, potrivit IPJ Arad.

Polițiștii ai constituit o echipă operativă pentru efectuarea cercetării și stabilirea stării de fapt, urmând ca, în funcție de rezultatul cercetărilor și concluziile medico-legale să fie luate măsurile de urmare care se impun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Bărbat de 27 de ani din Lipova, înjunghiat mortal în faţa Gării Arad, după un conflict spontan