Antena Meniu Search
x

Video Bărbat de 41 de ani, prins băut la volan prin Bucureşti şi fără permis de conducere. Cum a reacţionat când s-a întâlnit cu poliţiştii

Nici măcar raziile care au loc tot mai des nu îi mai sperie pe şoferi. În doar câteva ore, agenţii de la Brigada Rutieră au dat amenzi de peste 32 de mii de lei în Capitală. Seara trecută, mai mulţi şoferi traşi pe dreapta s-au ales cu dosare penale.

de Redactia Observator

la 23.09.2023, 08:15

Vezi și

Razia începuse de doar câteva minute când agenţii de la Rutieră au şi depistat primul şofer băut. Şi din păcate, nu a fost singurul. 

Poliţist: În urma testării dvs cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,86 mg/l alcool pur în aerul respirat

Câteva minute mai târziu, poliţiştii au descoperit o altă grozăvie

Un bărbat în vârstă de 41 de ani, aflat şi el sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a gândit să plece cu maşina, chiar dacă băuse şi nu avea permis de conducere de câteva luni bune. Nici acesta nu a fost un caz singular. Un tânăr de 25 de ani, a plecat la drum... tot fără permis.

Poliţist: Figuraţi cu permisul de conducere suspendat. Urmează să mergem la sediul Brigăzii Rutiere, o să vi se întocmească un nou dosar penal.

Şofer: Un nou dosar penal? Pentru ce anume?

Poliţist: Pentru conducere fără permis. 

Unii au fost mai norocoşi şi au scăpat doar cu un avertisment, deşi au încălcat şi ei anumite reguli. Poliţiştii spun că astfel de acţiuni vor continua şi pe viitor, atât în Capitală, cât şi în restul ţării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Bărbat de 41 de ani, prins băut la volan prin Bucureşti şi fără permis de conducere. Cum a reacţionat când s-a întâlnit cu poliţiştii