Antena Meniu Search
x

Bărbat de 46 de ani, ucis pe trecerea de pietoni de șofer în vârstă de 62 de ani, în Olt

Un pieton în vârstă de 46 de ani a fost accidentat, sâmbătă seara, într-o comună din Olt, după ce a fost lovit de o maşină, iar în urma impactului bărbatul a murit, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 10.12.2022, 21:58

Bărbat de 46 de ani, ucis pe trecerea de pietoni de șofer în vârstă de 62 de ani, în Olt
Bărbat de 46 de ani, ucis pe trecerea de pietoni de șofer în vârstă de 62 de ani, în Olt - Shutterstock

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt a anunţat că poliţiştii au fost sesizaţi, sâmbătă seara, prin apel la 112, cu privire la faptul că, pe strada Radu cel Mare din comuna Cezieni, a avut loc un eveniment rutier.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ

„Din primele verificări, poliţiştii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 62 de ani, din municipiul Caracal şi un pieton, respectiv un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din comuna Grădinile. În urma evenimentului rutier, pietonul a decedat, iar trupul acestuia a fost transportat la Spitalul Municipal Caracal, în vederea efectuării necropsiei şi a stabilirii cauzei decesului”, a transmis IPJ Olt. 

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Bărbat de 46 de ani, ucis pe trecerea de pietoni de șofer în vârstă de 62 de ani, în Olt