Antena Meniu Search
x

Bărbat de 49 de ani, lovit mortal pe o trecere din Bacău. A fost luat în plin de o maşină de pompieri aflată în misiune

Tragedie, luni seara, în localitatea Filipeşti din judeţul Bacău. Un bărbat de 49 de ani a murit, după ce a fost lovit în plin de un pompier de la ISU Vrancea care se afla la volanul maşinii de serviciu. 

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 30.08.2022, 08:27

Vezi și

Din primele informaţii, maşina pompierului ar fi avut puse în funcţiune semnalele luminoase, însă nu se poate confirma pentru moment dacă şi cele acustice erau pornite.

Potrivit detaliilor transmise de reporterii Observator, ISU Vrancea, acolo unde şoferul este angajat, confirmă evenimentul. La acest moment cazul se află în ancheta poliţiştilor, iar în funcție de rezultate, se vor pune în aplicare măsurile care se impun.

Redăm în continuare comunicatul IPJ Bacău

La data de 29 august a.c., o autospecială din cadrul ISU Vrancea, aflată în misiune, având semnal luminos în funcțiune, în timp ce se deplasa pe DN 2, în comuna Filipești, din direcția Botoșani către Vrancea, a surprins și accidentat mortal un bărbat, de 49 de ani, din județul Neamț, care se angajase în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni. 

Pe acelaşi subiect

Conducătorul autospecialei nu se afla sub influența alcoolului.  Polițiștii au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă. 

Ancheta este preluată de Parchetul Militar Iași, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Sursă foto: Costi Mihai

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Bărbat de 49 de ani, lovit mortal pe o trecere din Bacău. A fost luat în plin de o maşină de pompieri aflată în misiune