Antena Meniu Search
x

Bărbat de 54 de ani din Iaşi, mort după ce a fost prins sub un mal de pământ în timpul unor lucrări

Tragedie în localitatea Heleşti din Iaşi. Un bărbat de 54 de ani a murit după ce a fost prins sub un mal de pământ, în timp ce lucra la un şanţ.

de Redactia Observator

la 01.03.2023, 16:17

- Shutterstock

Un bărbat în vârstă de 54 de ani a murit după ce a fost prins sub un mal de pâmânt, care s-a surpat în timp ce efectua lucrări la un şanţ în localitatea Heleşteni.

Pentru bărbatul de 54 de ani nu s-a mai putut face nimic

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi, la locul accidentului s-au deplasat pompieri de la Secţia Paşcani cu două autospeciale de intervenţie, un echipaj de prim ajutor calificat, şi cei de la Serviciu Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă.

Totodată, pentru gestionarea situaţiei a fost direcţionat containerul multirisc de la Detaşamentul de Pompieri Roman.

"Forţele profesioniste au ajuns la locul intervenţiei. Victima era acoperită complet cu pământ. S-a acţionat pentru stabilizarea malurilor concomitent cu acţiunea de săpare în vederea extragerii victimei. Persoana a fost extrasă fără semne vitale, s-au efectuat manevrele de resuscitare. Victima a fost declarată decedată de către echipajul SAJ la ora 14,46", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi, Georgică Onofreiasa, potrivit Agerpres.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Bărbat de 54 de ani din Iaşi, mort după ce a fost prins sub un mal de pământ în timpul unor lucrări