Antena Meniu Search
x

Un bărbat complet dezbrăcat sare gardul şi intră în curtea unei şcoli din Ferentari (Video)

Scene halucinante filmate în urmă cu câteva zile, pe străzile din Capitală. Un bărbat complet dezbrăcat a fost filmat alergând pe stradă, apoi cum sare gardul unei şcoli generale din Ferentari.

de Redactia Observator

la 11.05.2019, 12:32

Un bărbat complet dezbrăcat aleargă pe străzi şi intră în curtea unei şcoli din Ferentari Vezi și

Scene halucinante filmate în urmă cu câteva zile, pe străzile din Capitală. Un bărbat complet dezbrăcat a fost filmat alergând pe stradă, apoi cum sare gardul unei şcoli generale din Ferentari.

Un bucureştean a postat pe Facebook un fillmuleţ care surprinde un bărbat gol goluţ sărind gardul Şcolii Generale nr.148 "George Călinescu", din Ferentari.

Omul susţine că individul dezbrăcat ar fi alergat o fetiţă de 8 ani. Se pare că micuţa a fost salvată de o altă fată mai mare, care a luat-o de mână şi a intrat cu ea în şcoală.

"Na sa pomenesti cum un #Pedofil a alergat o fetita de 8 anisori, dar noroc ca o alta fata mai mare a luato de mana si a intrat cu ia in scoala..

Totul sa petrecut la scoala generala George Calinescu nr 148 sector 5... Si reactia paznicilor se vede clar in video.. ce siguranta sa mai ai sa lasi copiii singuri in ziua de azi...NU MAI LASATI COPII SINGURI CHIAR DACA AU DE MERS O STRADA SAU DOUA PANA LA SCOALA..!!! Nu se poate asa ceva..!!", este mesajul care însoţeşte materialul video.

Bărbatul dezbrăcat a reuşit să intre în curtea şcolii şi chiar a încercat să pătrundă în unitatea de învăţmânt. O altă filmare, făcută cu telefon de câţiva elevi, arată cum individul a vrut să intre în şcoală, însă a fost blocat de paznici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un bărbat complet dezbrăcat sare gardul şi intră în curtea unei şcoli din Ferentari (Video)