Antena Meniu Search
x

Bărbat din Dobroeşti, snopit în bătaie de un tânăr care voia să-i fure lănţişorul. Băiatul avea nevoie de bani pentru păcănele

Un bărbat din comuna Dobroeşti, judeţul Ilfov a fost snopit în bătaie, pe stradă, de un tânăr care voia să-i fure lănţişorul de la gât, ca să facă rost de bani pentru a juca la păcănele. Bătaia a fost filmată de o cameră de supraveghere. Localnicii din comună se plâng că agresorul îi terorizează şi spun că au făcut nenumărate plângeri împotriva lui.   

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 04.12.2023, 14:02

Vezi și

Incidentul a avut loc seara, în jurul orei 19:00. Bărbatul în vârstă de 70 de ani terminase programul la muncă şi se îndrepta spre casă. Camerele de supraveghere l-au surprins pe agresor cum, într-o fracţiune de secundă, s-a năpustit asupra bărbatului şi l-a bătut cu bestialitate. 

Victima a ajuns la spital cu răni grave, inclusiv în zona capului. Agresorul, un tânăr în vârstă de 28 de ani, nu ar fi la prima abatere de la lege. Acesta ar fi furat în repetate rânduri din magazine şi ar fi ameninţat de mai multe ori localnicii. Poliţiştii l-au identificat şi, spun aceştia, l-au condus la secţie, iar în prezent se află la audieri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Bărbat din Dobroeşti, snopit în bătaie de un tânăr care voia să-i fure lănţişorul. Băiatul avea nevoie de bani pentru păcănele