Antena Meniu Search
x

Bărbat din Vrancea, rănit grav de un solar pus la pământ de vântul puternic. A ajuns în comă la spital

Un bărbat a intrat în stop cardio-respirator, marţi, în localitatea Cârligele din judeţul Vrancea, după ce a fost prins sub un solar pus la pământ de vânt. După ce a fost resuscitat, el a fost transportat la spital. În judeţ, 43 de localităţi nu sunt alimentate cu energie electrică.

de Redactia Observator

la 02.04.2024, 15:50

Bărbat din Vrancea, rănit grav de un solar pus la pământ de vântul puternic. A ajuns în comă la spital
Bărbat din Vrancea, rănit grav de un solar pus la pământ de vântul puternic. A ajuns în comă la spital - Shutterstock

Potrivit ISU Vrancea, în urma vântului puternic, pompierii au acţionat pentru degajarea unor elemente de acoperiş instabile şi a unui copac căzut pe un autoturism, în municipiul Focşani.

Totodată, s-a intervenit pentru scoaterea unei persoane prinsă sub un solar agricol, în localitatea Cârligele, victima fiind în stop cardio-respirator şi supusă manevrelor de resuscitare de către echipajul SMURD. Ulterior, aceasta - un bărbat - a fost transportată cu o ambulanţă a SAJ la spital, fiind în comă, scrie news.ro.

De asemenea, potrivit societăţii de distribuţie a energiei electrice, în judeţul Vrancea sunt 43 de localităţi nealimentate cu energie electrică, fiind afectaţi 13.218 abonaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Bărbat din Vrancea, rănit grav de un solar pus la pământ de vântul puternic. A ajuns în comă la spital